[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (49) - 可愛短髮車厘11月強勢回歸

1001 回覆
20 Like 3 Dislike
仆街 又黎
唔好玩日本啦好嗎
救命呀,無錢啦

咁睇你為咗想睇佢地可以去到幾盡啦…
仲有成大半年,返多幾份 part time 點都會儲到錢啦…

又或者賣哂其他團嘅嘢,總有方法嘅

靚抽喎媽媽
我地又喺東京再聚過
國絲快d接受返車厘啦,唔係日場睇黎都無謂

好在下年三月先…
完咗呢次CB 仲有d 時間回下氣…
不過睇下到時有冇 package先啦…
無既話又要抽飛懶得搞
救命呀,無錢啦

咁睇你為咗想睇佢地可以去到幾盡啦…
仲有成大半年,返多幾份 part time 點都會儲到錢啦…

又或者賣哂其他團嘅嘢,總有方法嘅

咁都俾到位你入
3月先開 算係唔chur 可以考慮

我諗完咗呢次 CB 都開始放養日本架啦…
仲有大半年時間回氣飛一轉日本都仲ok既…
仆街 又黎
唔好玩日本啦好嗎

已經舖排好晒… 有得唔玩咩…
新飯留名,留意左隊野好耐
唔知日本演唱會幾時有飛買
每個月都要飛日本
如果今次買到飛要帶埋個仔去喇,唔知入唔入得演唱會呢?再順便去埋迪士尼,正
我地又喺東京再聚過

姐係叫我連日場都唔好去睇
既然車厘媽講到咁出面咁我唯有唔去
仆街 又黎
唔好玩日本啦好嗎

仲要咁近復活節
姐係叫人順便旅行
每個月都要飛日本

19號前上返佢講個網登記之後抽飛

btw, 歡迎新飯
每個月都要飛日本

19號前上返佢講個網登記之後抽飛

btw, 歡迎新飯

唔係會員應該要等一般販賣搶飛
唔係會員應該要等一般販賣搶飛

$M 有樣嘢叫做貴婦團… 唔使搶唔使抽…
肯科水就有得睇架啦…
我地又喺東京再聚過

姐係叫我連日場都唔好去睇
既然車厘媽講到咁出面咁我唯有唔去

唔好又借d椅脫飯啦,真飯點會比人bin兩下就唔去嫁?
你接受返短髮車厘,個個都會好開心

叫國絲接受短髮車厘就等如叫額總接受寶劍一樣…
係無可能既事黎…
如果今次買到飛要帶埋個仔去喇,唔知入唔入得演唱會呢?再順便去埋迪士尼,正

演唱會呢d應該有年齡限制要幾多歲以上先入得架喎

屌你個咀,差啲買咗機票去大阪

係無可能既事黎…

都話兩回事
車厘長短髮都係車厘
但係劍呢個物體由此至終都係外來嘢
仆街 又黎
唔好玩日本啦好嗎

仲要咁近復活節
姐係叫人順便旅行

近復活機票咪好撚貴

仲要咁近復活節
姐係叫人順便旅行

我好興奮阿

唔好放棄呀……
復活節呢d時間真係唔好搏快運呀,分分鐘完con都未去到

唔好放養呀……

係無可能既事黎…

都話兩回事
車厘長短髮都係車厘
但係劍呢個物體由此至終都係外來嘢

正皮

演唱會呢d應該有年齡限制要幾多歲以上先入得架喎

3歲未滿入場不可
仔仔到時3歲未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞