[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (49) - 可愛短髮車厘11月強勢回歸

1001 回覆
20 Like 3 Dislike

RED ROOM

啤粒真係好鍾意FF...
個個都講到同套<閃靈>有關....

https://youtu.be/AWKQSDRekBM
套戲個女主角好似叫做 Wendy.....

第一隻已經咁高汁 仲有7隻side track

呢首作曲嗰個係作cool hot sweet love 同埋 automatic

兩隻都係Velvet精選

cool cool hot hot sweet lovecool cool hot hot sweet sweet love

RED ROOM

睇黎FF到同上次RF差唔多嘅故事背景
細個好鍾意睇閃靈
如果有埋踩三輪車就正喇

RED ROOM

77個陣好記得又係深夜歸家睇ff,個陣話咩歲月號個女學生同車厘同齡又話blur又話咩,睇到打哂冷震
呢家又嚟、毛管棟
今次concept真係好正
Creative team果班真心抵讚
係得市場部班冷坦屌少陣都唔得
細個好鍾意睇閃靈
如果有埋踩三輪車就正喇

車厘媽你痴線架
細個好鍾意睇閃靈
如果有埋踩三輪車就正喇

車厘媽你痴線架

係我阿媽痴線,細細個比我睇鬼片
真係估唔到sm咁落力連啲side track都有teaser
每次cb都有得ff係咪就係啤粒福利?
好正呀

RED ROOM

77個陣好記得又係深夜歸家睇ff,個陣話咩歲月號個女學生同車厘同齡又話blur又話咩,睇到打哂冷震
呢家又嚟、毛管棟

呢張熊同joy拖手又真係好明顯玩緊閃靈
一睇就諗到

電話 wp size..
有冇啤粒敢用第一張做wp
每次cb都有得ff係咪就係啤粒福利?
好正呀

$M 知你地班啤粒鍾意FF 嘛... 俾你地FF 到夠啦
真係估唔到sm咁落力連啲side track都有teaser

話晒都係正專...
出返少少力係應份架!!
完美啤啤 越黎越興奮又期待

呢家又嚟、毛管棟

乜額總你會有嘢怕既咩?

係我阿媽痴線,細細個比我睇鬼片

咁而家你有冇俾鬼片仔仔睇?
要好好咁承傳落去嘛

話晒都係正專...
出返少少力係應份架!!

還我Showcase
揀咗獨眼熊做wp,第一張真係唔敢挑戰
我比個仔睇迪士尼,唔想搞到佢都變態埋一份
話唔定聽日真係出左菜/歡/龜坐三輪車嘅圖

好癲
反而想睇好似5放滿足咁多vlive..

lock screen home screen wped
夜嘛嘛開電話唔知會唔會嚇親啦…

快D 黎嚇我啦

lock screen home screen wped
夜嘛嘛開電話唔知會唔會嚇親啦…

上面果張真係不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞