[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (49) - 可愛短髮車厘11月強勢回歸

1001 回覆
20 Like 3 Dislike
去fs嘅啤粒返黎記住分享呀

聽天由命… 我都唔知去唔去到…

點解 腦細唔批假?

有假,u巴又做曬d野,腦細點會唔俾啊
腦細話又係果個red乜鬼啊

我請親假就知我去邊啦…
我估今次showcase係公開
師弟都咁玩...
Btw次9次都係預售玩第一場 係要收你一轉pre order先

我請親假就知我去邊啦…

你老細有冇收手信碟先
但u巴做野都做好耐咁..唔使訓
師弟都咁玩...
Btw次9次都係預售玩第一場 係要收你一轉pre order先

好似近排興玩兩場showcase 一場記者一場飯
不過都要睇邊個場開 大地方可以一場容納晒記者加飯

你老細有冇收手信碟先
但u巴做野都做好耐咁..唔使訓

老細個年紀唔啱聽 kpop...
無謂嘥咗隻碟啦...
師弟都咁玩...

好似近排興玩兩場showcase 一場記者一場飯
不過都要睇邊個場開 大地方可以一場容納晒記者加飯

有公開場就好

短髮車厘呀....
冇野睇既?

短髮車厘呀....

好型
https://youtu.be/VQHj0cL2zzA

係咁f5 vlive都冇
得之前吃放vpick
冇野睇既?

而家整返好有嘢睇啦...
官網嗰把刀又想點呀....
痴線好perfect
依首已經feel到幾正
perfect velvet
暫時3首都velvet風 feel到隻碟好襟聽
冇野睇既?

而家整返好有嘢睇啦...
官網嗰把刀又想點呀....

岩岩捕住vlive 諗住會最準時出
上一隻碟已經覺得好完美,今次好似又再推上多個層次
短髮車厘堅係正呀!愛死佢
今次有白菜短暫既出現

moonlight melody 作曲嗰個之前作過 my dear 同埋 hear the sea

唔怪之得咁正啦....

moonlight melody 作曲嗰個之前作過 my dear 同埋 hear the sea

唔怪之得咁正啦....

今日依隻
每晚11點 對耳都好幸福
上一隻碟已經覺得好完美,今次好似又再推上多個層次
短髮車厘堅係正呀!愛死佢

我都好愛短髮車厘
呢首貌似好正
今次有白菜短暫既出現

其實唔止白菜

岩岩捕住vlive 諗住會最準時出

更係睇返官網架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞