[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (49) - 可愛短髮車厘11月強勢回歸

1001 回覆
20 Like 3 Dislike

岩岩碌twitter見到有人話showcase有錄影
唔知係咪有野出呢

好似話會有收費電視台會轉播
不過攻得日你都預咗乜都可以出一餐架啦

d週邊先恐怖
靚過韓國嘅大多
終於搵得返果post

LM
終於出了 都要上一上水
$m會唔會咁夠膽正專玩velvet
終於出了 都要上一上水

好耐冇見
終於出了 都要上一上水

唔係話velvet唔好 但永遠都係red個邊noise多啲 易入屋啲 大眾對於red唔知咩既認識應該都係red風格多
終於出了 都要上一上水

唔係話velvet唔好 但永遠都係red個邊noise多啲 易入屋啲 大眾對於red唔知咩既認識應該都係red風格多

今次咩風格都要做炮灰啦
終於出了 都要上一上水

今次咩風格都要做炮灰啦

有velvet先係red velvet嘛
成績既野wfc
終於出了 都要上一上水

今次咩風格都要做炮灰啦

成績既野wfc

有新歌聽先係重點
一位嘅野 當bonus

竟然會有個CB schedule ??

我估今次點都有個showcase睇下

終於出了 都要上一上水

今次咩風格都要做炮灰啦

成績既野wfc

成日覺得攞唔到一位就比人流放
有velvet先係red velvet
100%同意
開頭覺得熊個陰無咁靚,但原來好夾prefect velvet呢個style!大發

中間8日出晒8隻side track

我估今次點都有個showcase睇下

咁岩17號果幾日係韓國

無所謂啦,不嬲都做慣炮灰架啦
$M 表示放養係對佢地既磨練黎架!!

無所謂啦,不嬲都做慣炮灰架啦
$M 表示放養係對佢地既磨練黎架!!

下年都出新女團
$m唔得閒理你嫁啦
Btw覺得今次個concept好正
開頭覺得熊個陰無咁靚,但原來好夾prefect velvet呢個style!大發

其實睇慣咗無乜嘢
唔通留返個陰就唔愛隻熊咩!

又有人叫春了

又有人叫春了

短髮

其實睇慣咗無乜嘢
唔通留返個陰就唔愛隻熊咩!

短髮熊應該都幾正
有schedule會小左果份日日捕住邊日會出post嘅興奮,期待感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞