[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (49) - 可愛短髮車厘11月強勢回歸

1001 回覆
20 Like 3 Dislike
期待呀~~

叻得啤啤cb大發
承歡繼續靚爆鏡

短髮車厘射箭好型
(細字費事國b話我又打壓佢 )

國B 睇唔到架啦... 佢話咗唔上水啦...

好搶眼囉
10首歌唔夠叫正規 $m有無咁慳皮 定趕cb趕到咁...

趕住快快手CB 完去日本 cap 水係咁架啦....

Icc果隻宣傳法真係可一不可再
joy 條裙$1997
fashion 嘅野

Icc果隻宣傳法真係可一不可再

dumb dumb 嗰次都唔差...
三咗三個鐘 IG
再加四個 teaser
話晒今次都係正專,應該仲有 teaser 睇掛...
期待呀~~

叻得啤啤cb大發
承歡繼續靚爆鏡

短髮車厘射箭好型

你信佢會放棄車厘咩? 佢最鍾意偷偷mon po然後搵機會反擊

你信佢會放棄車厘咩? 佢最鍾意偷偷mon po然後搵機會反擊

車厘駁返髮嗰陣時先上返水
期待呀~~

叻得啤啤cb大發
承歡繼續靚爆鏡

短髮車厘射箭好型

一見到駁番髮就上水叫春
Peekaboo 咩意思
今次係red 風定velvet風
今次係red 風定velvet風

album叫perfect velvet
應該velvet啦

平時就當捉e因咁
但我睇完啲相就覺得似係恐怖片嘅peekaboo囉

平時就當捉e因咁

https://twitter.com/enosnap/status/927744566425411584
再深入照字面解

SM最鐘意用teaser fake人
到時成首出黎感覺可能又唔同

車厘駁返髮嗰陣時先上返水

平時就當捉e因咁

https://twitter.com/enosnap/status/927744566425411584
再深入照字面解

SM最鐘意用teaser fake人
到時成首出黎感覺可能又唔同

洗咩解,出到嚟咪知囉
又要去韓國又要去日本仲唔係捉E因
U巴,可唔可以跟你買一本album?
想要歡子小卡
deep house曲風
有點期待
今次專輯抽到齊小卡為止

應該打三個禮拜歌就GB 架啦
之後嗱嗱聲去日本cap 水先係重點呀

應該打三個禮拜歌就GB 架啦
之後嗱嗱聲去日本cap 水先係重點呀

岩岩碌twitter見到有人話showcase有錄影
唔知係咪有野出呢

岩岩碌twitter見到有人話showcase有錄影
唔知係咪有野出呢

好似話會有收費電視台會轉播
不過攻得日你都預咗乜都可以出一餐架啦

想要歡子小卡

無視左

三個紅衣美女已經由左至右 高至矮咁順序排列好
想要歡子小卡

無視左

代答: 等去完fs返黎實會有碟同小卡多 到時再算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞