【五重公投】時事台應否繼續以各種方法打擊五毛

286 回覆
258 Like 45 Dislike
歡迎五毛假膠繼續推POST

個五毛假膠咪你囉!回撚左我上面段野未呀

佢BOT黎 set定幾句立於不敗之地嘅句字 得閒就上黎loop

歡迎五毛假膠自暴其柒

加油呀巴打
靠晒你頂住班五毛
濕鳩liy問鼎高峰

Causewayhin

spurs leonard

星期5真好

霍金轉身

牙籤屌系好易斷

能夠大使

我叫Anson

喂五毛咁撚鍾意扮民主入嚟投啦

睇呢個post真係好撚好笑
動物台撚cc台撚狗咁撚
cc台班友又唔爭氣又唔面對下其他人既意見
叫其他人點樣認同你

not only this post
2 days before we also pish jor post
3x pages and no on9 son come

yes
we have more than 1000 replies but they don’t come to argue with us

yeah I knew that
those on 9 son don't want to face the fact

so i think ching just go da J or work is ok
come cc channel is so on9
waste time and get nothing

yes
they worth nothing

They just on9 jai so need to be so serious
They just wanna get attention

認清上面堆垃圾

2 days before we also pish jor post

yes
we have more than 1000 replies but they don’t come to argue with us

those on 9 son don't want to face the fact

so i think ching just go da J or work is ok

yes

They just on9 jai so need to be so serious

認清上面堆垃圾

你喇沙仔係高汁啲嘅

yes

yes

認清上面堆垃圾

係度單單打打做咩啫你

yes

yes

認清上面堆垃圾

你喇沙仔係高汁啲嘅

又關你事

yes

認清上面堆垃圾

你喇沙仔係高汁啲嘅

又關你事

你段quote上個有我reply咪關我事
btw 唔洗你話我垃圾我自認垃圾

yes

認清上面堆垃圾

你喇沙仔係高汁啲嘅

又關你事

yes

認清上面堆垃圾

你喇沙仔係高汁啲嘅

又關你事

歡迎五毛假膠繼續推POST

個五毛假膠咪你囉!回撚左我上面段野未呀

佢BOT黎 set定幾句立於不敗之地嘅句字 得閒就上黎loop

歡迎五毛假膠自暴其柒

五毛好驚我地咁做
次次一開post就有人入黎撩交嗌
減低個post嘅readability

仲有堆人會話我地咁做冇用
又唔諗下咁五毛又有冇用?
佢地有糧出就證明佢地有用啦

五隻字可以imply到我對公平性有質疑,你諗多咗啦

咁你直接答下你對果個post正評多過負評有咩意見囉.

你命令我?你都解釋唔到個implication,不過見你咁認真指點下你。第一個post唔係開宗明義公投,第二佢集中批判QR Code個例子,第三你咁叫以偏概全

問緊你對個post正評多過負評有咩意見, 你就答咗兩個果個post嘅描述, 同埋一個對我嘅意見. 你識唔識中文架?

而家係話你對批評你做法嘅意見剩係掟低"奶共你就認"五隻字就走, 然後你要人相信你會對一個唔支持你做法嘅公投結果口服心服? 你有冇覺得會好矛盾呢?

正面回應咗你,如果唔明自己反省下

我覺得用依個方式離場係有霸氣嘅. 你地成日都企晌個不能被挑戰, 我就是真理, 你依啲蟻民, 我而家塞錢入你袋嘅高地, 咁嘅態度一定有好多人支持你, 加油.

又幻想

又求其撻一句就走

五毛假膠走撚曬
支持樓主
個人簽名
(請廣傳)
五毛/假膠最新名錄(定期更新):
毛澤東 #90863
三色貓 #46644
民國復興 #92178(夢醒時分)
newlife🤓🤓 #13816
游B(破產) #51904
JR #86841
潮吹口爆糖 #3066
精神錯亂最佳代表#62391
兔仔有愛情嗎 #58099(高葵株式會社)
大鵬金翅神將 #64806
韓國歐巴 #103440
優美開始 #53223
RedBaron #85163
-李尋歡- #67878 (小李探花李尋歡)
高登色狼 #14482
香港鍵國 #50533(精英連登仔)
熱血藍絲 #48442
角大不角細 #72990
一齊攬炒 #33874
西門慶 #102056
連泥往 #41116
十五天 #57952
揾嚟搞 #122718
立法會已完 #28503
P.Dybala #57797
bbchu #10894
霸道駒 #94824
龍骨 #102096
一鋪過
LIKLN+ #50616(新痕結衣)
遊戲王愛好者
7plus256 #97814
jukerbb
書面語達人 #77788
Master2017 #76117
臺灣獨立 #20241
183cm #35420
高級青頭仔
天才小釣手 #3454
河本鬼茂 #63909
D_Wade #57705
潮文急口令 #38820
fin-de-siecle #43308
光之練金術師 #41351
哥是個傳說 #98232(小童群益會會員)
大家都是中國人 #113921
連登首席榮譽5毛 #48442
本來無一物2 #124087
擅長hehe的朋友 #54270
D10S #10199
Persona5 #121771
農奴 #53172
生物角落 #55990
返六日唔撚易 #55
A_Milik #30768
十卜Ching #37733
波台清泉一世 #965
路斯基bb #37604
2和b #5549
中國大飢荒 #128921
奸奸奸漢奸 #110286
廢青隨風飄 #138106
莫雷拉(拉馬)#102132
種花生的農夫 #52856
圖走網世界 #65128
章魚大丸子 #131526
拜仁慕尼黑 #54183 (Clannad)
霸王別雞 #81005
Pogba #1289
N_Bendtner #38189
慈恩大師 #122536
柳豔(焰兒) #32583
低級公務員 #124899
蘭貴坊USB #120847
兄弟會 #68081
羅蘭嵐 #4526
解除封鎖
朝九晚十奴隸 #61748
羅拔利雲度夫斯基 #85819
奶波魔 #10692
腥港鎮150新血 #8009
群雄割具 #9284
爱国畜生
靜啦柒頭 #12900
沈振盈 #102198
交你老母稅 #51920
卐_NSDAP_卐 #36035
魂°初弒 #20890
劉度 #15647
沙洛文.卡勞#3806
Olivier_豬腦 #36497
平井桃🇯🇵 #6061
冰輪丸 #116530 (宮脇咲良心少女)
畀少少時間我#40855
大曼徹斯特 #73109 (EkuEku)
屎急大笨象 #33481
玩命魔女一世 #44603 (小磁怪)
stevefan1999 #122576
藝高人蛋大 #127272
人見人愛 #103127
明眼人 #7840
群龍共舞 #51129
最強翼衛摸西先 #2169
Colinky #90370
Romanov #132038
阿古路 #5649
叧加不正常人類list:
蔣介石(翻生) #2436
部分已加入編號,另外編號後面嘅括號代表別名或者舊名,有啲可能已經改咗名,大家要提防list入面嘅人,希望有更多巴絲補充
如有寃枉,請大家多多指正,本人有錯即改!

經crosscheck多個post,確信五毛名單臚列如下:
1. 三色貓
2. 法國佬巫斯義
3. 群龍共舞
4. 優美開始
5. JR
6. RedBaron
7. Gladiclus
8. D_Wade
9. dewi
10. newlife
11. bbchu
12. 十卜Ching
13. 侵B
14. 吾系甘開心牙
15. 返六日唔撚易
16. 毛澤東

證據一:五毛一見字眼空群而出
連狗對五毛問題視而不見、置若罔聞,與全連登作對
https://lihkg.com/thread/451623
【枕戈待旦】有關被連狗封鎖禁言之嚴正聲明
https://lihkg.com/thread/442843
刺刀捅向習匪頭 鏟平地獄鬼國
https://lihkg.com/thread/439819
【黑暗】濕鳩塞鷗兄已遭連尼住禁言七日
https://lihkg.com/thread/435231
證據二:五毛擾亂視聽妖言惑眾
JR:(人手置頂) 屈毛黨名單
https://lihkg.com/thread/405731
RedBaron:關愛座呢隻五毛都算高招
https://lihkg.com/thread/451674
Gladiclus:(大踢爆)關愛座hunter係5毛!被bam屈毛派親身指證!
https://lihkg.com/thread/451720
JR:要求admin立即ban左三位會員︰關愛座hunter, 濕鳩塞鷗, 1000歲人瑞
https://lihkg.com/thread/451747
RedBaron(已改名):香港獨立之後一定要實行獨裁
https://lihkg.com/thread/452801

admin幫手睇下呢班人係咪/有冇分身
1群龍共舞
2天才小釣手
3三色貓
4JR
5法國佬巫斯義
6吾系甘開心牙
7真律師何君堯
8蘇麗珊
9十卜ching
10D_wade
11優美開始
12阿古路
13Romanov
14返六日唔撚易
15民國復興 16dewi
17侵b
18曼聯明叔
19bb chu
20小翁翁
21 A_milik
22 霍金轉身
23西谷
24嶄新之波多爾多
25何淦途
26老fool
27上條當麻
28_BoA
29巨乳人妻
30 Kathy Chan
31黎明卿
32摩兒迦娜
33馬馬度沙高
34達文西
35最強翼衛摸西先
36濕鳩liy-問鼎高峰
樓上好波 條list一出 一定趕絕不少五毛

炸死曬啦班五毛比樓主。成個po即刻好安寧

炸死曬啦班五毛比樓主。成個po即刻好安寧

但係你返咗嚟
永遠討論完幾個鐘先出現 想點
你地係咪弱撚智到唔夠膽同人講野 只係識打幾隻字單單打打咁撚廢

靠你地鍵國真係慘

好似你咁廿四小時moon post咩

好似你咁廿四小時moon post咩

就講就到
五毛#44603 玩命魔女一世/小磁怪

佢真實身份係 Joanna Chau 周煒琪

獨立建制派區議會參選人
諗住係19年區議會界泛民票 (將軍澳富君)

https://lihkg.com/thread/363974/page/1
https://lihkg.com/thread/387691/page/1

係14年雨傘革命期前夕 出文屌尻人用學生相做FACEBOOK 車頭相支持學生
http://polymerhk.com/articles/2014/09/24/6794/

建制派認證 上紅底共媒 HK01接受訪問

https://www.hk01.com/%E5%A5%B3%E7%94%9F/116805/-%E6%9C%89%E6%A2%9D%E4%BA%8B%E6%A5%AD%E7%B7%9A-%E4%B8%8D-%E9%A3%9B%E9%87%98-%E6%89%8D%E6%96%87%E6%98%8E-%E5%A5%B3%E7%94%9F%E8%A7%A3%E6%94%BE%E4%B9%B3%E9%A0%AD%E8%A2%AB%E6%83%A1%E7%BD%B5-%E5%92%AA%E5%8F%88%E4%BF%82%E9%9B%9E
證據

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞