【五重公投】時事台應否繼續以各種方法打擊五毛

286 回覆
258 Like 45 Dislike
又等人訓覺先黎開新戰場
btw見到等支爆已經笑到停唔到

論題五:香港前途唯一出路係準備支爆觸發獨立時機

支持
反對

由2014爆到2017

等支爆確實係一種方法,但係係最無可能個種囉

支爆就會出現軍閥混戰,連登仔用鍵盤同軍閥打?🤷🏻

好似話有人成日玩wargame黎練打仗
又等人訓覺先黎開新戰場

支持
反對

由2014爆到2017

得罪講句,沉迷玩war-game果d人性格都有問題!!!
https://lihkg.com/thread/262998/page/1?ref=ios
又等人訓覺先黎開新戰場

支持
反對

由2014爆到2017

得罪講句,沉迷玩war-game果d人性格都有問題!!!
https://lihkg.com/thread/262998/page/1?ref=ios

笑到gapgap聲
缺乏討論嘅"網上公投"其實對推廣議題冇幫助.

hi 手足

hi 手足

問完人係咪支持中國就等如奶共, 之後再問人港獨係唯一出路.

同啲建制搞電話調查"你是否支持一地兩檢, 支持請按一, 十分支持請按二, 無意見請按三", 有乜撚分別?

hi 手足

問完人係咪支持中國就等如奶共, 之後再問人港獨係唯一出路.

同啲建制搞電話調查"你是否支持一地兩檢, 支持請按一, 十分支持請按二, 無意見請按三", 有乜撚分別?

而家成個台溝埋一齊屈
冇成本,點解唔做?
不如樓主你地將個list整一個post放時事台
每隻五毛附上post link
24小時不斷頂置
推爆/每幾日更新一次
從來捉五毛都係吃力不討好
而且風向話轉就轉
咁樣落去你地會比假膠玩死
咁樣起碼向受影響嘅人表示誠意先
屈毛問題你地咪慢慢係個post到同佢拗
正常時事post亦可減少罵戰

哂氣啦巴打
佢地會理人一早用牙off個方案啦
又等人訓覺先黎開新戰場

支持
反對

由2014爆到2017

又係9唔撚搭8
logic error
支唔支爆你可以支持反對d乜
係咪支持多就早d爆?
上網捉左毛就會爆? 有乜實際付出過?
乜都冇就剩係得把口講支爆港獨
最好係會天趺落黎
星期一一開市就支爆
星期二就有人宣佈獨立

由一句解讀都咁多嘢果然想像力豐富

你大字把撚咩
定你以為我會驚左你下嗎?
你驚個個人都同你一樣係天生視力有問題?
咁你呢個論題同支持反對有乜關係?
支持同反對既結果又會有乜影響?
定係純粹冇架 貼出黎擺下 比人睇下你地既鍵國大計?

嘩咁撚大反應,見大家咁鍾意投票咪投下票都唔得

講撚到口臭,唔係唔比你做風紀打擊五毛,但你咪撚影響到其他會員睇post

影響大得過五毛
講撚到口臭,唔係唔比你做風紀打擊五毛,但你咪撚影響到其他會員睇post

影響大得過五毛

其實你到而家都唔覺得係影響你地班獵毛嘅聲譽多過真係打擊到班五毛, 我覺得你地真係唔care多過唔知.

影響大得過五毛

其實你到而家都唔覺得係影響你地班獵毛嘅聲譽多過真係打擊到班五毛, 我覺得你地真係唔care多過唔知.

唔覺

影響大得過五毛

唔覺

不如公投試下
又等人訓覺先黎開新戰場

支持
反對

由2014爆到2017

又係9唔撚搭8
logic error
係咪支持多就早d爆?
最好係會天趺落黎
星期一一開市就支爆
星期二就有人宣佈獨立

你大字把撚咩

個作用咪就係等樓主聚民意做KOL囉
補選近了

係五毛先諗到,無你咁介懷補選

等支爆真係笑撚死人
就算係你真係等,都有大把比捉毛仲緊要既野要準備啦,獨立宣言、臨時議會點成立、憲法⋯要準備既野多撚到傻呀,有時間,唔識呢啲野就睇書學下,想知獨立要做啲咩就睇下歷史,但我知CC台精英全部上通天文下知地理,唔洗睇都知呢啲野,咁就快撚啲落手準備啦

影響大得過五毛

唔覺

咁你繼續吧, 因為既然你唔覺就講咩都冇用.

影響大得過五毛

唔覺

不如公投試下

冇用, 唔係佢自己開嘅公投佢又會話唔fair, 同埋投得十幾廿人都係貽笑大方.

影響大得過五毛

唔覺

不如公投試下

冇用, 唔係佢自己開嘅公投佢又會話唔fair, 同埋投得十幾廿人都係貽笑大方.

嗱幾時咁講過,先入為主定係特登老屈

影響大得過五毛

唔覺

不如公投試下

https://lihkg.com/thread/455874/
其實落多幾個post已經有個post講點解唔支持五毛list, 正評多過負評, 然後你又係講句"奶共咪認囉"再貼多次個list就走咗去. 好難相信如果有個唔支持獵毛嘅post, 你會真係接受結果而唔係又係留低五隻字當冇事發生.
等支爆真係笑撚死人
就算係你真係等,都有大把比捉毛仲緊要既野要準備啦,獨立宣言、臨時議會點成立、憲法⋯要準備既野多撚到傻呀,有時間,唔識呢啲野就睇書學下,想知獨立要做啲咩就睇下歷史,但我知CC台精英全部上通天文下知地理,唔洗睇都知呢啲野,咁就快撚啲落手準備啦

要講多兩句,屌你地有時間係連登捉毛,不如係medium或者facebook到出文(medium比較好),講下獨立史,講下政治哲學,再唔係講你地最鍾意既心理學定戰略學,真係想獨立就唔好撚曬時間捉毛啦。人地受薪工作呀,你捉左佢又點呀?佢咪又係轉AC改名繼續推,你捉得曬咩?係啦好啦,我知你好愛連登啦,咁咪你貼啲有用、有意義既時事,之後推得多過五毛霸撚左時事台頭版佢囉,依家你地做到過街老鼠咁,好難唔懷疑你地班撚樣係五毛

影響大得過五毛

唔覺

不如公投試下

https://lihkg.com/thread/455874/
其實落多幾個post已經有個post講點解唔支持五毛list, 正評多過負評, 然後你又係講句"奶共咪認囉"再貼多次個list就走咗去. 好難相信如果有個唔支持獵毛嘅post, 你會真係接受結果而唔係又係留低五隻字當冇事發生.

五隻字可以imply到我對公平性有質疑,你諗多咗啦

又等人訓覺先黎開新戰場

支持
反對

由2014爆到2017

又係9唔撚搭8
logic error
係咪支持多就早d爆?
最好係會天趺落黎
星期一一開市就支爆
星期二就有人宣佈獨立

你大字把撚咩

嘩咁撚大反應,見大家咁鍾意投票咪投下票都唔得

又話咩settle this once and for all嘅?原來只係比大家玩下架咋

個人簽名
-------------------------------------------
[突發]踢爆五毛特徵 防止各手足中伏(有參考例子)
https://lihkg.com/thread/453994/page/1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞