【五重公投】時事台應否繼續以各種方法打擊五毛

286 回覆
258 Like 45 Dislike
話時話,我幫你解釋㗎,唔好負皮我啊,比人負皮好痛㗎

負你老母 知驚未

有兩個負皮

正皮支爆 負皮抗共

屌好撚痛!比負皮攻擊打中
等支爆真係笑撚死人
就算係你真係等,都有大把比捉毛仲緊要既野要準備啦,獨立宣言、臨時議會點成立、憲法⋯要準備既野多撚到傻呀,有時間,唔識呢啲野就睇書學下,想知獨立要做啲咩就睇下歷史,但我知CC台精英全部上通天文下知地理,唔洗睇都知呢啲野,咁就快撚啲落手準備啦

憲法有人寫左喇,google下啦

五毛假膠撚識research咩

你想講search 定係research

有人寫左唔可以改?憲法係由公民討論而成,唔係話寫左就係啦。咁你唔好跟中共份基本法?
屌你班垃圾連憲法點黎都唔知,背後有咩意義又唔明,仲要捉住少少野就以為有野恥笑,又唔去接受人地既意見,憑你班垃圾想搞獨立就死得啦

Cc台智將講野好撚漂忽 好難捉到路架
一陣又話要實行獨裁 一陣又話要跟憲法
個憲法又未表決 未通過 點計都係一份draft

cc台智將八奇思考領域非凡人可想像

負你老母 知驚未

有兩個負皮

正皮支爆 負皮抗共

我hp-5

負你老母 知驚未

有兩個負皮

正皮支爆 負皮抗共

我hp-5

蚊咬咁痛 屌

負你老母 知驚未

有兩個負皮

正皮支爆 負皮抗共

我hp-5

蚊咬咁痛 屌

邊個!邊個搞鳩我!等我負皮返佢!
濕鳩ching請繼續加油
唔需要理班五毛狗波台狗動物狗既閒言閒語

堅持己見 絕不後悔
總有一日你會成功 大家最後會明白你既貢獻

好似法國大革命既雅各賓黨咁
反佢地 反革命既下場就係斷頭台
班五毛假膠到時就會後悔

其實打呢段野你尷唔尷尬
拎鍵盤勇氣同人地流血戰爭 你羞唔羞恥

唔尷尬
因為雅各賓黨班革命痴線佬既結局都係一齊上斷頭台

堅持己見 絕不後悔

班五毛假膠到時就會後悔

其實打呢段野你尷唔尷尬
拎鍵盤勇氣同人地流血戰爭 你羞唔羞恥

唔尷尬
因為雅各賓黨班革命痴線佬既結局都係一齊上斷頭台

仆街 要去睇下歷史先
可能我誤會左你講路易斯三世個段

堅持己見 絕不後悔

班五毛假膠到時就會後悔

1794年7月27日,法國國民公會通過決議逮捕雅各賓派的領導人羅伯斯庇爾,熱月政變發生。法國大革命上中葉,雅各賓派採取一系列恐怖統治措施,土地政策、思想文化、社會風俗乃至生活衣著都進行了改革,反革命份子則受到致命打壓。1794年7月26日,雅各賓派(Jacobin Club)領導人羅伯斯庇爾(Maximilien Robespierre)在國民公會發表演說,表示“國民公會中還有尚未肅清的議員”,引發議員們恐慌並有意發動政變。7月27日,羅伯斯庇爾前往國民公會,結果被議長打斷發言;場內開始出現“打倒暴君”的呼聲以及逮捕羅伯斯庇爾等人的要求。下午三點,國民公會通過議決,逮捕羅伯斯庇爾。7月28日,羅伯斯庇爾等逾20人被送上斷頭台。熱月政變被視為是“反動派的反撲”,由於發生在熱月(法国共和曆的第十一个月),政變因此被稱為“熱月政變”(Thermidorian Reaction)。而熱月政變也宣告法國大革命中市民革命的結束。

yes!
終於有人睇到段野既背後意思

堅持己見 絕不後悔

班五毛假膠到時就會後悔

1794年7月27日,法國國民公會通過決議逮捕雅各賓派的領導人羅伯斯庇爾,熱月政變發生。法國大革命上中葉,雅各賓派採取一系列恐怖統治措施,土地政策、思想文化、社會風俗乃至生活衣著都進行了改革,反革命份子則受到致命打壓。1794年7月26日,雅各賓派(Jacobin Club)領導人羅伯斯庇爾(Maximilien Robespierre)在國民公會發表演說,表示“國民公會中還有尚未肅清的議員”,引發議員們恐慌並有意發動政變。7月27日,羅伯斯庇爾前往國民公會,結果被議長打斷發言;場內開始出現“打倒暴君”的呼聲以及逮捕羅伯斯庇爾等人的要求。下午三點,國民公會通過議決,逮捕羅伯斯庇爾。7月28日,羅伯斯庇爾等逾20人被送上斷頭台。熱月政變被視為是“反動派的反撲”,由於發生在熱月(法国共和曆的第十一个月),政變因此被稱為“熱月政變”(Thermidorian Reaction)。而熱月政變也宣告法國大革命中市民革命的結束。

yes!
終於有人睇到段野既背後意思

屌你 好撚深呀 曲撚到咁

冇用, 唔係佢自己開嘅公投佢又會話唔fair, 同埋投得十幾廿人都係貽笑大方.

嗱幾時咁講過,先入為主定係特登老屈

https://lihkg.com/thread/455874/
其實落多幾個post已經有個post講點解唔支持五毛list, 正評多過負評, 然後你又係講句"奶共咪認囉"再貼多次個list就走咗去. 好難相信如果有個唔支持獵毛嘅post, 你會真係接受結果而唔係又係留低五隻字當冇事發生.

五隻字可以imply到我對公平性有質疑,你諗多咗啦

咁你直接答下你對果個post正評多過負評有咩意見囉.

你命令我?你都解釋唔到個implication,不過見你咁認真指點下你。第一個post唔係開宗明義公投,第二佢集中批判QR Code個例子,第三你咁叫以偏概全

問緊你對個post正評多過負評有咩意見, 你就答咗兩個果個post嘅描述, 同埋一個對我嘅意見. 你識唔識中文架?

而家係話你對批評你做法嘅意見剩係掟低"奶共你就認"五隻字就走, 然後你要人相信你會對一個唔支持你做法嘅公投結果口服心服? 你有冇覺得會好矛盾呢?

正面回應咗你,如果唔明自己反省下

我覺得用依個方式離場係有霸氣嘅. 你地成日都企晌個不能被挑戰, 我就是真理, 你依啲蟻民, 我而家塞錢入你袋嘅高地, 咁嘅態度一定有好多人支持你, 加油.
介唔介意請教下我點解入list

你幾時入咗list

人瑞果個

屌,個陣我都俾佢咁屈過,跟手搵返曬自己啲言論cap圖落嚟擺係佢個post到大大聲問佢邊到5毛。叫佢睇真啲,如果要繼續屈落去就去站務台開post叫人正視佢呢個屈毛風氣。

https://lihkg.com/thread/455874/
其實落多幾個post已經有個post講點解唔支持五毛list, 正評多過負評, 然後你又係講句"奶共咪認囉"再貼多次個list就走咗去. 好難相信如果有個唔支持獵毛嘅post, 你會真係接受結果而唔係又係留低五隻字當冇事發生.

你命令我?你都解釋唔到個implication,不過見你咁認真指點下你。第一個post唔係開宗明義公投,第二佢集中批判QR Code個例子,第三你咁叫以偏概全

問緊你對個post正評多過負評有咩意見, 你就答咗兩個果個post嘅描述, 同埋一個對我嘅意見. 你識唔識中文架?

而家係話你對批評你做法嘅意見剩係掟低"奶共你就認"五隻字就走, 然後你要人相信你會對一個唔支持你做法嘅公投結果口服心服? 你有冇覺得會好矛盾呢?

我覺得用依個方式離場係有霸氣嘅. 你地成日都企晌個不能被挑戰, 我就是真理, 你依啲蟻民, 我而家塞錢入你袋嘅高地, 咁嘅態度一定有好多人支持你, 加油.

又幻想

又幻想

又求其撻一句就走

又幻想

又求其撻一句就走

唔係回得長就係真理

又幻想

又求其撻一句就走

唔係回得長就係真理

可惜你短到連令人信服嘅能力都冇呢.

我指回應嘅長度呀.
歡迎五毛假膠繼續推POST

幫你條大字報柒頭推下post又點話
最好就多啲人入黎正負皮抗共鍵國

隨便

隨便

支持香港雅各賓黨

個五毛假膠咪你囉!回撚左我上面段野未呀

佢BOT黎 set定幾句立於不敗之地嘅句字 得閒就上黎loop

佢BOT黎 set定幾句立於不敗之地嘅句子 得閒就上黎loop

個人簽名
———————————————————
我喺時事台整條五毛list以正視聽屌你老母連生你就搬去站務台,你咁搞咩意思啊?我屌你老母五毛「民國復興」bam完又復出又係咩意思啊?宜家五毛改名扮其他人講嘢,明顯係離間分化策略,連生你郁都唔郁下佢地!頂你個肺連生竟然殺忠良不殺奸臣!屌你老母仆街冚家鏟連生包庇五毛,助紂為虐!為虎作倀!天理不容!

我正大光明!做嘅所有嘢全部都係想杜絕五毛!你連狗兼成班濕鳩契弟管理員,竟然夠膽移走我地對抗五毛嘅post!反而民國復興,三色貓,JR嗰班五毛又唔ban走!助他人志氣滅自己威風!我話你聽死連狗你再咁搞落去連登只會步高登後塵比五毛完全攻陷!

(請廣傳)
五毛/假膠一律統稱支那人

假膠唔係五毛,但就做緊五毛一樣嘅事,以前大事大非面前絕對唔會玩嘢,但宜家佢地咩時候都仲扮鬼扮馬,搞到分唔清邊個打邊個,佢地已經走火入魔,所以喺以後逢見假膠請一律認作五毛處理

由於支那人再次泛濫,現列出部分人渣名錄,比大家留意返相關人渣,如有遺漏希望大家增補,對抗支那人一齊努力

最新名錄(定期更新):
毛澤東 #90863
三色貓 #46644
民國復興 #92178(夢醒時分)<-已bam
newlife🤓🤓 #13816
游B(破產) #51904
JR #86841
潮吹口爆糖 #3066
精神錯亂最佳代表#62391
兔仔有愛情嗎 #58099(高葵株式會社)
大鵬金翅神將 #64806
韓國歐巴 #103440
優美開始 #53223
RedBaron #85163
-李尋歡- #67878 (小李探花李尋歡)
高登色狼 #14482
香港鍵國 #50533(精英連登仔)
角大不角細 #72990
一齊攬炒 #33874
西門慶 #102056
連泥往 #41116
十五天 #57952
揾嚟搞 #122718
立法會已完 #28503
P.Dybala #57797
bbchu #10894
霸道駒 #94824
龍骨 #102096
一鋪過
LIKLN+ #50616(新痕結衣)
遊戲王愛好者
7plus256 #97814
jukerbb
書面語達人 #77788
Master2017 #76117
臺灣獨立 #20241
183cm #35420
高級青頭仔
天才小釣手 #3454
河本鬼茂 #63909
D_Wade #57705
潮文急口令 #38820
fin-de-siecle #43308
光之練金術師 #41351
哥是個傳說 #98232(小童群益會會員)
大家都是中國人 #113921
連登首席榮譽5毛 #48442
本來無一物2 #124087
擅長hehe的朋友 #54270
D10S #10199
Persona5 #121771
生物角落 #55990
返六日唔撚易 #55
A_Milik #30768
十卜Ching #37733
波台清泉一世 #965
路斯基bb #37604
2和b #5549
中國大飢荒 #128921
奸奸奸漢奸 #110286
廢青隨風飄 #138106
莫雷拉(拉馬)#102132
種花生的農夫 #52856
圖走網世界 #65128
章魚大丸子 #131526
拜仁慕尼黑 #54183 (Clannad)
霸王別雞 #81005
Pogba #1289
N_Bendtner #38189
慈恩大師 #122536
柳豔(焰兒) #32583
低級公務員 #124899
蘭貴坊USB #120847
兄弟會 #68081
羅蘭嵐 #4526
解除封鎖
朝九晚十奴隸 #61748
羅拔利雲度夫斯基 #85819
奶波魔 #10692
腥港鎮150新血 #8009
群雄割具 #9284
爱国畜生
靜啦柒頭 #12900
沈振盈 #102198
交你老母稅 #51920
卐_NSDAP_卐 #36035
魂°初弒 #20890
劉度 #15647
沙洛文.卡勞#3806
Olivier_豬腦 #36497
平井桃🇯🇵 #6061
冰輪丸 #116530 (宮脇咲良心少女)
畀少少時間我#40855
大曼徹斯特 #73109 (EkuEku)
屎急大笨象 #33481
玩命魔女一世 #44603 (小磁怪)
stevefan1999 #122576
藝高人蛋大 #127272
人見人愛 #103127
群龍共舞 #51129
最強翼衛摸西先 #2169
Colinky #90370
Romanov #132038
阿古路 #5649
Gladiclus #48442 (熱血藍絲)

叧加不正常人類list:
蔣介石(翻生) #2436

部分已加入編號,另外編號後面嘅括號代表別名或者舊名,有啲可能已經改咗名,大家要提防list入面嘅人,希望有更多巴絲補充

如有寃枉,請大家多多指正,本人有錯即改!

為免有支那人混淆名單誤導大家,名單紀錄只以我「1000歳(人瑞)」為準
husky bot > this on9 LZ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞