【五重公投】時事台應否繼續以各種方法打擊五毛

286 回覆
258 Like 45 Dislike

其實你到而家都唔覺得係影響你地班獵毛嘅聲譽多過真係打擊到班五毛, 我覺得你地真係唔care多過唔知.

唔覺

不如公投試下

冇用, 唔係佢自己開嘅公投佢又會話唔fair, 同埋投得十幾廿人都係貽笑大方.

嗱幾時咁講過,先入為主定係特登老屈

https://lihkg.com/thread/455874/
其實落多幾個post已經有個post講點解唔支持五毛list, 正評多過負評, 然後你又係講句"奶共咪認囉"再貼多次個list就走咗去. 好難相信如果有個唔支持獵毛嘅post, 你會真係接受結果而唔係又係留低五隻字當冇事發生.

五隻字可以imply到我對公平性有質疑,你諗多咗啦

咁你直接答下你對果個post正評多過負評有咩意見囉.
又等人訓覺先黎開新戰場
btw見到等支爆已經笑到停唔到

論題五:香港前途唯一出路係準備支爆觸發獨立時機

支持
反對

由2014爆到2017

又係9唔撚搭8
logic error
支唔支爆你可以支持反對d乜
係咪支持多就早d爆?
上網捉左毛就會爆? 有乜實際付出過?
乜都冇就剩係得把口講支爆港獨
最好係會天趺落黎
星期一一開市就支爆
星期二就有人宣佈獨立

由一句解讀都咁多嘢果然想像力豐富

你大字把撚咩
定你以為我會驚左你下嗎?
你驚個個人都同你一樣係天生視力有問題?
咁你呢個論題同支持反對有乜關係?
支持同反對既結果又會有乜影響?
定係純粹冇架 貼出黎擺下 比人睇下你地既鍵國大計?

個作用咪就係等樓主聚民意做KOL囉
補選近了

係五毛先諗到,無你咁介懷補選

理得你咩目的啦
你班垃圾靠貼list黎上位就梗架啦

個人簽名
-------------------------------------------
[突發]踢爆五毛特徵 防止各手足中伏(有參考例子)
https://lihkg.com/thread/453994/page/1

其實你到而家都唔覺得係影響你地班獵毛嘅聲譽多過真係打擊到班五毛, 我覺得你地真係唔care多過唔知.

唔覺

不如公投試下

冇用, 唔係佢自己開嘅公投佢又會話唔fair, 同埋投得十幾廿人都係貽笑大方.

https://lihkg.com/thread/455874/
其實落多幾個post已經有個post講點解唔支持五毛list, 正評多過負評, 然後你又係講句"奶共咪認囉"再貼多次個list就走咗去. 好難相信如果有個唔支持獵毛嘅post, 你會真係接受結果而唔係又係留低五隻字當冇事發生.

樓主呢d就係典型嘅敢講唔敢認,好似呢個post咁,明明想講啲乜已經暗示到十足十,跟住一見輿論唔撐佢就縮沙賴皮,“無呀,我無話佢係五毛喎”,當人白痴咩
不如政事台開個post 放五毛list,證據

以後只貼link?
濕鳩liy問鼎高峰

Causewayhin

spurs leonard

星期5真好

霍金轉身

牙籤屌系好易斷

能夠大使

我叫Anson

不如公投試下

樓主呢d就係典型嘅敢講唔敢認,好似呢個post咁,明明想講啲乜已經暗示到十足十,跟住一見輿論唔撐佢就縮沙賴皮,“無呀,我無話佢係五毛喎”,當人白痴咩

你用番佢單打我嘅言論嚟批判佢我又好難評論嘅.

唔覺

不如公投試下

你命令我?你都解釋唔到個implication,不過見你咁認真指點下你。第一個post唔係開宗明義公投,第二佢集中批判QR Code個例子,第三你咁叫以偏概全

不如公投試下

你命令我?你都解釋唔到個implication,不過見你咁認真指點下你。第一個post唔係開宗明義公投,第二佢集中批判QR Code個例子,第三你咁叫以偏概全

問緊你對個post正評多過負評有咩意見, 你就答咗兩個果個post嘅描述, 同埋一個對我嘅意見. 你識唔識中文架?

而家係話你對批評你做法嘅意見剩係掟低"奶共你就認"五隻字就走, 然後你要人相信你會對一個唔支持你做法嘅公投結果口服心服? 你有冇覺得會好矛盾呢?
又等人訓覺先黎開新戰場

支持
反對

由2014爆到2017

等支爆確實係一種方法,但係係最無可能個種囉

支爆就會出現軍閥混戰,連登仔用鍵盤同軍閥打?🤷🏻

軍閥既可能性偏低
因為支那無哂 世家
五毛好驚我地咁做
次次一開post就有人入黎撩交嗌
減低個post嘅readability

仲有堆人會話我地咁做冇用
又唔諗下咁五毛又有冇用?
佢地有糧出就證明佢地有用啦
五毛好驚我地咁做

係既係既,辛苦曬你
五毛好驚我地咁做

時事台手足有得玩下投票game
五毛真係嚇到賴尿
宣布呢回合,cc台勝!
宣布呢回合,cc台勝!

Cc台round round都贏
宣布呢回合,cc台勝!

cc台好波
收到風中共見到個投票結果驚到瀬緊屎了
宣佈cc台又然
可以收兵
五毛自由搏擊啦
Cc台真係好撚廢 講野句句無point 好撚慘

問緊你對個post正評多過負評有咩意見, 你就答咗兩個果個post嘅描述, 同埋一個對我嘅意見. 你識唔識中文架?

而家係話你對批評你做法嘅意見剩係掟低"奶共你就認"五隻字就走, 然後你要人相信你會對一個唔支持你做法嘅公投結果口服心服? 你有冇覺得會好矛盾呢?

正面回應咗你,如果唔明自己反省下
又等人訓覺先黎開新戰場

支持
反對

由2014爆到2017

等支爆確實係一種方法,但係係最無可能個種囉

支爆就會出現軍閥混戰,連登仔用鍵盤同軍閥打?🤷🏻

軍閥既可能性偏低
因為支那無哂 世家

巴打真係唔使認真理佢
宣佈cc台又然
可以收兵
五毛自由搏擊啦

標準答案 又圍爐
宣佈cc台又然
可以收兵
五毛自由搏擊啦

標準答案 又圍爐

個負皮咁撚快手嘅
宣佈cc台又然
可以收兵
五毛自由搏擊啦

標準答案 又圍爐

個負皮咁撚快手嘅

Cc台智將邊得閑同你博 佢地要轉戰幾百個戰場
濕鳩ching請繼續加油
唔需要理班五毛狗波台狗動物狗既閒言閒語

堅持己見 絕不後悔
總有一日你會成功 大家最後會明白你既貢獻

好似法國大革命既雅各賓黨咁
反佢地 反革命既下場就係斷頭台
班五毛假膠到時就會後悔
濕鳩ching請繼續加油
唔需要理班五毛狗波台狗動物狗既閒言閒語

堅持己見 絕不後悔
總有一日你會成功 大家最後會明白你既貢獻

好似法國大革命既雅各賓黨咁
反佢地 反革命既下場就係斷頭台
班五毛假膠到時就會後悔

ching講得好‼️
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞