連狗對五毛問題視而不見、置若罔聞,與全連登作對

91 回覆
49 Like 6 Dislike
連狗尼住,禍害連登
縱容五毛,狗黨狐朋
你刪一帖,我再開十
與民為敵,五雷炮轟

屌你老母大爛臭化屄連狗尼住及其管理員團隊
不知愧恥,諉過他人
打壓言論,人神共憤

五毛及其爪牙,天誅地滅

你愈唔理,愈轉臺,愈搞事
我地就繼續開post屌你老母臭屄!
皇天擊殺
屌你老母連狗尼住個仆街冚家鏟,以為搬鳩曬啲post去站務台就解決咗個問題。五毛根本係時事台災難,佢哋撚會搞其它台咩,所以反五毛唔柒係會員糾紛呀戇鳩。鴕鳥政策轉移視線正正突顯荒謬,實際上你係同流合污狼狽為奸!

咁你實際上想點?

有人洗版咪叫admin bam人

D post放錯台咪搬

但如果你要求一個論壇以政治立場bam人

根本無可能
好,支持

個人簽名 ×按此隱藏
------------------------------------
Oct 28近期活躍五毛
0群龍共舞 1天才小釣手 2三色貓 3JR 4法國佬巫斯義
5吾系甘開心牙 6真律師何君堯 7蘇麗珊 8十卜ching
9D_wade 10RedBaron 11優美開始 12阿古路 13Romanov
14返六日唔撚易 15優美開始 16民國復興 17dewi
18侵b 19曼聯明叔 20bb chu 21小翁翁
admin可唔可以自己入去時事台啲Post睇吓有幾多5號喺度撩交嗌影響正常討論 睇到好辛苦
我覺得要清就唔應該嘅
始終都唔同立場就唔洗講到要ban人
但係人地擺明洗版又乜又物
擺明犯晒連尼住講啲嘢都可以睇唔到就唔得囉
我覺得要清就唔應該嘅

除左單機外
應該考慮埋
嗰10個8個a/c長期互推的話,都應該當埋係洗版
退一步
三色貓洗版都冇理過
咁你實際上想點?

D post放錯台咪搬

根本無可能

而家連狗尼住同班admin
走去調轉槍頭bam鳩反毛巴打啊屌佢老母
咩道理黎呀呢啲
班五毛阻鳩住人地討論就大條道理
我地屌柒五毛就畀人bam返轉頭
我覺得要清就唔應該嘅

除左單機外
應該考慮埋

用你既邏輯,如果我地成日互推,都應該當埋係洗版,所以問題唔係點執行,根本五毛係死有餘辜
咁你實際上想點?

D post放錯台咪搬

根本無可能

9D_wade 10RedBaron 11優美開始 12阿古路 13Romanov
18侵b 19曼聯明叔 20bb chu 21小翁翁 22 通街都係處

屌你老母連狗尼住個仆街冚家鏟,以為搬鳩曬啲post去站務台就解決咗個問題。五毛根本係時事台災難,佢哋撚會搞其它台咩,所以反五毛唔柒係會員糾紛呀戇鳩。鴕鳥政策轉移視線正正突顯荒謬,實際上你係同流合污狼狽為奸!

上新登
咁你實際上想點?

D post放錯台咪搬

根本無可能

而家連狗尼住同班admin
走去調轉槍頭bam鳩反毛巴打啊屌佢老母
咩道理黎呀呢啲
班五毛阻鳩住人地討論就大條道理
我地屌柒五毛就畀人bam返轉頭

咁你要問,唔講立場
僅以'是否構成嚴重洗版要bam'而言,
佢嗰次係咪足夠要bam先

仲有事實上admin有bam個五毛

我認為嗰bug係五毛多accounts,每個account 開同推少少post,個別睇並唔構成洗版
但夾埋就有洗版效果
我覺得要清就唔應該嘅

除左單機外
應該考慮埋

用你既邏輯,如果我地成日互推,都應該當埋係洗版,所以問題唔係點執行,根本五毛係死有餘辜

平時互推如果係多個account參與,新唔係洗啦
咁你實際上想點?

D post放錯台咪搬

根本無可能

18侵b 19曼聯明叔 20bb chu 21小翁翁 22 通街都係處

屌幾時有埋我
好人好姐點會比人bam
咁你實際上想點?

D post放錯台咪搬

根本無可能

屌幾時有埋我

好似係因為你要求搬哂D投訴POST去站務台
五毛貓今日死左老母未呀
只係冇做你想佢做嘅嘢就要話人係狗, 真係好講道理.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞