日本各類偶像討論區(4)-香港界隈無限期招生中

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

下年想去TIF 台仔睇YouTube 都有戰鬥哥?無用男同佢d fd 香港有冇呢d? 不過我諗呢到d巨巨應該仲識玩過佢地 利伸唔識ヲタ芸同地蔵

香港有拓也哥

孤陋寡聞 未聽過
一唔寫長文就冇人講野
Soda巴 你多啲黎吹水
冇咩好吹

不過頭先同班fd講起今個月都11月 今年大家到底做過咩
先至發現今年對我黎講真係好難忘
過左個好夢幻 好幸福既半年...

由衷感謝船木沙織
冇咩好吹

由衷感謝船木沙織

Idol真係好美好
靚妹仔得到實現夢想嘅機會 令青春不白廢 飯嘅人生得到多啲光明同滿足
比起冇野講 更大嘅問題係唔夠人

我知香港仲有好多ヲタ‼︎ 做咩唔上連登!!
由始之終都覺得要解決香港學童自殺問題
係應該將d毒野推廣出去

動漫又好 game又好 idol又好

當你期待hxh結局 你就會同富奸鬥長命
當你想玩一隻game既新作 你就會有期待
當你想同idol見面 你就會有更多動力去生存
由始之終都覺得要解決香港學童自殺問題
係應該將d毒野推廣出去

動漫又好 game又好 idol又好

當你期待hxh結局 你就會同富奸鬥長命
當你想玩一隻game既新作 你就會有期待
當你想同idol見面 你就會有更多動力去生存

如果個個都肯搵樣認真嘅嗜好絕對係一件好事 香港人就係太唔認真 冇日本人嗰種一生懸命嘅精神 玩嗰時又係 生死關頭又係
冇咩好吹

由衷感謝船木沙織

Idol拯救毒撚嘅生命

好多唔上連登
其實個fb page理論上可以吸下外人嘅
不過fb個垃圾algorithm
Like左都唔會show係個feed 到

好多唔上連登
其實個fb page理論上可以吸下外人嘅
不過fb個垃圾algorithm
Like左都唔會show係個feed 到

三年前應該聚到啲人 而家facebook唔俾錢冇人見到你句page
計下去日本會睇咩先
Wack
エモップ
少年がミルク
ゼン君
ハッピークルクル
TTTs
爆裂少女
其實我上連登就係因為之前見到雨宮巴你個po 諗住去到外國可以同人傾吓idol
玩撚猿
連EPLUS都要SMS認證 係唔係得返TIGET可以用

玩撚猿

咩黎?
玩撚猿

咩黎?

日本一個主要門票網

好多地下拼盤又好 CON又好 都會係EPLUS/TIGET賣飛

E家EPLUS話要日本電話認證先可以抽飛
玩撚猿

咩黎?

日本一個主要門票網

好多地下拼盤又好 CON又好 都會係EPLUS/TIGET賣飛

E家EPLUS話要日本電話認證先可以抽飛

我剩係識google doc
咩活動呀?船木巴
咩活動呀?船木巴

咩活動都要 要你ACC先認證一次先俾抽飛
咩活動呀?船木巴

唔係呀 你申請緊咩活動呀?
咩活動呀?船木巴

咩活動呀?船木巴

冇呀 佢自己跳出黎EMAIL我

之後如果要去AKSB既活動唔係佢就係TIGET
咩活動呀?船木巴

冇呀 佢自己跳出黎EMAIL我

之後如果要去AKSB既活動唔係佢就係TIGET

睇細團用google docs
一排冇上,新post留個名

有BiSH香港界隈組團可以預埋我
當年一丁友去睇BiS解散都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞