日本各類偶像討論區(4)-香港界隈無限期招生中

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=ynN_ndxZKIw

好正
好聽過bish啲新歌
WACK總選點玩
https://www.youtube.com/watch?v=ynN_ndxZKIw

好正
好聽過bish啲新歌

借share

好正
好聽過bish啲新歌

借share

係咪好正

死台狗有特權
而香港今年聖誕好似連一隊都唔來

有搞手姐 無人請唔同d idol會自己搵場搞遠征show咩
呢個係市場問題,台灣有需求本身有live house去backup 自然有搞手去做,
知道有一定數量觀眾起碼回到本先;
香港需求細配套少,好難搞~

我唔覺得香港係冇需求嘅 細型live係可以持續搞到 橫掂遠征本身都唔係為賺錢 冇搞手係最大問題

香港人咁Q麻煩
十萬樣藉口唔入場 十萬樣藉口唔物販
咪個個去晒大陸台灣攪

死台狗有特權
而香港今年聖誕好似連一隊都唔來

有搞手姐 無人請唔同d idol會自己搵場搞遠征show咩
呢個係市場問題,台灣有需求本身有live house去backup 自然有搞手去做,
知道有一定數量觀眾起碼回到本先;
香港需求細配套少,好難搞~

我唔覺得香港係冇需求嘅 細型live係可以持續搞到 橫掂遠征本身都唔係為賺錢 冇搞手係最大問題

香港人咁Q麻煩
十萬樣藉口唔入場 十萬樣藉口唔物販
咪個個去晒大陸台灣攪

我成日都想問わーすた飯究竟你地到背コール 又長又沉 聽都聽唔切
眾籌搞show

我成日都想問わーすた飯究竟你地到背コール 又長又沉 聽都聽唔切

我唔識call ga 都係跟大隊
同埋我主要唔係睇わーすた

其實唔難

其實唔難

三品神id唔係睇わーすた
雖然啲call好鬼長 但係有創意係好事 2017年mix已經開始唔夠皮

香港講乜最後都離唔開政治 what a shitty city

冇主權乜都唔洗諗
WACK總選點玩

第一第二名可以個人出道
點解我覺得似大懲罰多過獎勵
WACK總選點玩

第一第二名可以個人出道

吸下金姐
WACK總選點玩

第一第二名可以個人出道

吸下金姐

買碟投票呀
WACK總選點玩

第一第二名可以個人出道

吸下金姐

Twitter見到啲poster覺得渡辺重識搵錢過肥秋
如果平行時空aks請左渡辺去取代肥秋會點
WACK總選點玩

第一第二名可以個人出道

吸下金姐

Twitter見到啲poster覺得渡辺重識搵錢過肥秋
如果平行時空aks請左渡辺去取代肥秋會點

渡辺會係AKB地下期搵返啲痴線嘢,玩水着/體位チェキ,裸跑MV
應該都上唔到地上
係喎 咁新碟係咪EMPIRE第一次出歌?
Btw雨宮巴諗住點買
係喎 咁新碟係咪EMPIRE第一次出歌?
Btw雨宮巴諗住點買

都係apple music啦
唔玩呢啲金主遊戲
其實放返音樂台會唔會多人啲 香港啲數字9好少玩第啲
其實放返音樂台會唔會多人啲 香港啲數字9好少玩第啲

引戰?
我諗應該分別不大
吓 我識親都數字團落搭
唔係數字團都唔會無啦啦去日本睇野掛
吓 我識親都數字團落搭

我都係48開始,雖然睇地下應該唔係太關48事
吓 我識親都數字團落搭

我都係48開始,雖然睇地下應該唔係太關48事

總之依個po wack 一唔出歌就冇人啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞