日本各類偶像討論區(4)-香港界隈無限期招生中

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
啱啱俾啲細型idol member follow左 發現鳩follow人真係有啲宣傳作用 我地啲宅宅忍唔住就會即刻search返人轉頭搵歌聽

之前sr要拎星share下佢個sr又話加你 仮面少女都好興follow 人twitter 利伸你個名都有follow我 不過係神谷同月野冇follow返

大波神谷而家去左做youtuber 啲片怪到......
吓 我識親都數字團落搭
唔係數字團都唔會無啦啦去日本睇野掛

我都係48開始,雖然睇地下應該唔係太關48事

總之依個po wack 一唔出歌就冇人啦

傾黎傾去都果幾隊
唔係主流口味啦

你up mud9?
吓 我識親都數字團落搭

傾黎傾去都果幾隊
唔係主流口味啦

你up mud9?

呢個post唔係講黎講去都係果幾隊咩
まねきケチャ加新member
吓 我識親都數字團落搭

傾黎傾去都果幾隊
唔係主流口味啦

你up mud9?

其實我唔係特別鍾意嗰啲添 我最好twinbox系 但冇同好 所以你出來講多啲嘢 我地就多幾隊講

黑羊?

一定係みさと同ひかり
睇twitter有感:發唔發覺睇wack嘅ヲタク特別靚仔

AKB大叔好嘔心

AKB大叔好嘔心

清川麗奈對飯好好 一定like佢飯嘅tweet

吓 我識親都數字團落搭

傾黎傾去都果幾隊
唔係主流口味啦

你up mud9?

其實我唔係特別鍾意嗰啲添 我最好twinbox系 但冇同好 所以你出來講多啲嘢 我地就多幾隊講

無人傾エモップCY8ERぜんきみ

傾黎傾去都果幾隊
唔係主流口味啦

你up mud9?

問題:雨宮帶眼罩是否純然因為中二病?

傾黎傾去都果幾隊
唔係主流口味啦

你up mud9?

問題:雨宮帶眼罩是否純然因為中二病?

開頭真係有事好似
不過戴咁耐就唔知係咪中二病
雖然幾襯佢
ぜんきみ真係唔熟 雨宮巴會形容係咩系咩type?
ぜんきみ真係唔熟 雨宮巴會形容係咩系咩type?

電core/punk個種feel,有時會idol系電波
無passcode/falilv個種電咁8bit,無咁多scream,不過synth味都重
(其實我都唔知佢哋邊個識scream )
啲歌正路啲:passcode啲新歌好精神分裂,係咁突然轉riff,
ぜんきみ就無咁疲勞轟炸,easy listening啲
最後重點係ましろ勁正喎!!!!!!!!!!正喎!正喎!正喎!正喎!正喎!正喎!正喎!正喎!正喎!

去歌:
https://www.youtube.com/watch?v=08NKvqaqOIg
https://www.youtube.com/watch?v=byjYAY1TyHg
https://www.youtube.com/watch?v=hWX4NnVeEgY
https://www.youtube.com/watch?v=Xiydr2Ihc44
好似edgey好多嘅電波組 有時間一定會睇 但好似好多人

4個咋嘛,其他走晒
ぜんきみ個浸痴線味超正
ましろ

4個咋嘛,其他走晒
ぜんきみ個浸痴線味超正
ましろ

我指觀眾 去日本買到飛實睇
Live癲唔癲?

4個咋嘛,其他走晒
ぜんきみ個浸痴線味超正
ましろ

Live癲唔癲?

無睇過唔知,最近先開始追
唔知平澤牙醫巴會唔會去睇

4個咋嘛,其他走晒
ぜんきみ個浸痴線味超正
ましろ

Live癲唔癲?

我之前都以為好紅,但睇follower數好似又唔係

4個咋嘛,其他走晒
ぜんきみ個浸痴線味超正
ましろ

Live癲唔癲?

我明啊 如果我哋仲喺香港 今個聖誕重唔飛咗日本去睇show

4個咋嘛,其他走晒
ぜんきみ個浸痴線味超正
ましろ

Live癲唔癲?

個個去台灣睇TTT

4個咋嘛,其他走晒
ぜんきみ個浸痴線味超正
ましろ

Live癲唔癲?

個個去台灣睇TTT

ベルハー係我好想睇但冇睇過嘅團之一 TTT睇片真係好流 巴打有冇經驗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞