日本各類偶像討論區(4)-香港界隈無限期招生中

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

屌 成日覺得冇人做自己做好型好熱血 真係動手就好難

主要要揾人個日賣飛睇場
其他都輕鬆嘅。你又唔駛請idol/band

主要問題我諗係無經驗,當年我基本上靠3個人plan 就搞左一場跨國(香港外兩個)嘅大show

有時間教路
唔想喺po講我畀tg你

有啲複雜
你+我tg @kenistheasian 我慢慢講

頭先訓著左 而家搵你

你係搞DJ 場開聲就得架啦
如果係anisong X idol 個類我瘋狂幫你吹雞叫人黎

你上多啲水等我消息

BISH 上MS

之前twitter見過有人問點解上唔到紅白tim

咁問既一堆 babymetal 都未有啦

台狗啲譯名柒過我條撚

夢見...好似不嬲都係咁叫

咁好咩

點叫都好 台仔大把野睇
今次mv真係拍得好好
好似member都係佢個女咁

以呢個主題黎講,我有D嫌Pour Lui嘅特寫唔夠

大婆

點止大婆咁簡單
佢同渡辺都係是但冇左一個嘅話大家都唔會有今日……

好耐無貼過あおちゃん啦

好QQ

組閣 唔知搞乜鳩

組閣 唔知搞乜鳩

因為太多後補生? 仮面都玩組閣

組閣 唔知搞乜鳩

因為太多後補生? 仮面都玩組閣

十番要咁多人唔知做咩 同埋神谷洗鬼升格咩
ああああああああああああああああ 琴日CY8ER 好撚正啊
ああああああああああああああああ 琴日CY8ER 好撚正啊

講下經驗
(以下為米po會然宮島亞弥,所讚助之NGT成員生誕宣傳廣告,由於內容涉及大量圖片,敬請非使用WIFI的會然自行斟酌是否使用手動Load圖選項,多謝)

個人圖片︰
未入團時期:

初入團時期:

近期:

Cosplay:

showroom截圖:

公演制服:

gif圖:

あやにゃんお誕生日おめでとう!!

👏👏👏👏👏

🎉🎉🎉🎉🎉

備註︰
#加推涉及風險,成員受歡迎度可升亦可跌,成員過往成績並不表示將來的回報。成員受歡迎程度可能會非常波動,並可能於短時間內大幅下跌,閣下亦可能損失全數投資金額。加推者應參閱有關論壇之大大加推度,以了解成員詳情及風險因素,特別是投資於總選舉所涉及之風險。加推者可投資於握手卷或總選投票卷;該等投資工具可涉及重大風險,例如結婚生仔及留學讀書等風險,有可能引致加推者蒙受嚴重損失。
唉...屌....

我㩒留名回帶個度想㩒HKT48po,點知㩒錯咗嚟呢度,仲要出哂先知,sor

對唔住
心諗做乜 原來貼錯....仲以為痴線到呢到都唔放過

呢度有版規唔同珠po、米po、福岡po,所以真係錯手

呢度有版規唔同珠po、米po、福岡po,所以真係錯手

信唔信我永久ban你?
台仔正垃圾
台仔正垃圾

有花生?佢地不嬲都唔識玩 喺香港會畀人屌死
台仔正垃圾

有花生?佢地不嬲都唔識玩 喺香港會畀人屌死

人地係入面mosh 緊
佢哋係出面批人爭

ske mb去左睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞