[🔴🔴🔴] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [211]

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
評曼聯:
對!Martial、Rashford與Lukaku狀態好時有力摧毀任何球隊,但不在狀態或傷出時,後備席上卻是Lingard ...

盲反lin

咁mata mk佢食左? 咁都有得瀨

咪係 講能力lin=mata>mk
講團隊溝通Lin>all
同連結中後場lin>all
講正常發揮Lin>all
唔講貢多 lin仔好波

你吹奏嘅張伯倫屌打lin啦

廢話
人地起碼識落底出波
你條垃圾識做咩

原來佢叫識出波 琴晚你有冇睇波嫁

唔睇痢 正係睇佢踢阿
佢唔識真係你最識

淨係睇佢踢阿都唔見得佢勁啦,阿狗屌到佢仆街喎
評曼聯:
對!Martial、Rashford與Lukaku狀態好時有力摧毀任何球隊,但不在狀態或傷出時,後備席上卻是Lingard ...

盲反lin

唔講貢多 lin仔好波

身形 張狗贏
速度 張狗贏
力量 張狗贏
腳法 打和
人工 張狗贏
其實張狗咁撚廢都屌打到lin
lin好應該自我檢討

身型贏又點? 迪比身型贏曬添,你都on99

而家鬥廢?
迪比都賣咗去法甲仲好提
lin又廢人工又高法甲都唔撚要

唔講貢多 lin仔好波

廢話
人地起碼識落底出波
你條垃圾識做咩

係,你話勁到要黎取代華西打閘嘛 張狗踢閘

我幾時話取代?

sor,原來係頂唔係取代 不過都已經係睇得出係好識波

咁買白lin頂中堅係咪取代呀?
輪換唔得既?
真係唔識中文

得呀,你用張狗黎輪換個閘位你覺得冇問題就得啦
佢頂級防守技術同位置感
兩件都垃圾黎, 都唔知有乜好嘈
評曼聯:

盲反lin

唔講貢多 lin仔好波

身形 張狗贏
速度 張狗贏
力量 張狗贏
腳法 打和
人工 張狗贏
lin好應該自我檢討

而家鬥廢?
迪比都賣咗去法甲仲好提

你自己講身型先,我拎個身型好唔代表一定勁嘅例子出黎你又轉型話題
又黎人工論,咁嗰星期冇份踢波嘅人係咪唔應該出糧俾佢呀,冇份落場又要人出糧
鬥廢都可以you you me me 狗咬狗

傾波 無問題架
評曼聯:

盲反lin

唔講貢多 lin仔好波

身形 張狗贏
速度 張狗贏
力量 張狗贏
腳法 打和
人工 張狗贏
lin好應該自我檢討

而家鬥廢?
迪比都賣咗去法甲仲好提

你自己講身型先,我拎個身型好唔代表一定勁嘅例子出黎你又轉型話題
又黎人工論,咁嗰星期冇份踢波嘅人係咪唔應該出糧俾佢呀,冇份落場又要人出糧

我講身型之外講埋速度力量添
又唔見你回應?
同埋從來冇認同過張狗勁
只係一個咁撚廢既球員都多優點過連加特件廢物

傾波 無問題架

得罪講句 lin連南華都未夠班踢
原來迪比尋晩hat trick

唔講貢多 lin仔好波

身形 張狗贏
速度 張狗贏
力量 張狗贏
腳法 打和
人工 張狗贏
lin好應該自我檢討

而家鬥廢?
迪比都賣咗去法甲仲好提

我講身型之外講埋速度力量添
又唔見你回應?
同埋從來冇認同過張狗勁
只係一個咁撚廢既球員都多優點過連加特件廢物

第一速度唔認同,力量方面lin係廢,但係完全睇唔出張狗邊力量邊忽勁喎

12碼仲要penenka

傾波 無問題架

南華降左班 今年應該夠班踢

咩叫penenka
市面有咩好右閘第日可以頂華西
好驚華西下年大跌watt
今年已經唔可以玩一周兩賽

傾波 無問題架

南華降左班 今年應該夠班踢

潘耀焯勁過佢

咩叫penenka

Chip射

咩叫penenka

Chip射

羊囝做咩今日貢惡

不嬲鍾意單單打打嫁啦,唔係第一日嘅事喎
羊囝做咩今日貢惡

不嬲鍾意單單打打嫁啦,唔係第一日嘅事喎

you you me me
羊囝做咩今日貢惡

無呀 有啲野煩緊 心情唔是咁好
平時唔係咁
羊囝做咩今日貢惡

食飽左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞