[🔴🔴🔴] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [211]

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
之前巴黎個Axxxx係熱狗踢成點?有冇手足有留意?

身體質素強 助攻都ok
係上幾場有個on9紅牌
Kane真係好勁,係熱122場入成86球,得24歲

咁耐先得24歲 真係前途無可量
冇傷冇病應該英撚第一人
熱刺d財政有冇問題
之前巴黎個Axxxx係熱狗踢成點?有冇手足有留意?

快同埋體力化,有d技術,但上場熱歐聯因爲佢輸十二碼比蝗。不過長遠計應該可以取代walker有餘,尋晚仲客串埋左閘。
隊隊都係猁身上予取予攜,結論竟然係作客猁死守係應該
下場主對熱見真章了
風景就算改變 別要改變人物地點
睇完尋晚猁場波
1.覺得摩佬作客強隊擺大巴係應該嘅
2.我地屎波寧其實唔算廢

人地就大炒猁
曼就差d 輸埋比猁

主場作客識唔識分
熱刺個假主場就算
但晏菲路真心唔易踢

講真, 作客猁狗對攻肯定輸鳩硬
前場計個人能力係勁過對面, 不過根本無form踢到成pair屎咁

冇人話要對攻 不過打下防反都得掛 反呢 反擊去左邊
Kane真係好勁,係熱122場入唔成86球,得24歲

冇傷冇病應該英撚第一人
熱刺d財政有冇問題

唔去鍠都比鏝執左先
Kane真係好勁,係熱122場入唔成86球,得24歲

冇傷冇病應該英撚第一人
熱刺d財政有冇問題

唔去鍠都比鏝執左先

諗落Kane Alli Trippier Dier呢堆 賣幾個都賺到笑
睇完尋晚猁場波

人地就大炒猁
曼就差d 輸埋比猁

主場作客識唔識分
熱刺個假主場就算
但晏菲路真心唔易踢

前場計個人能力係勁過對面, 不過根本無form踢到成pair屎咁

傻啦,攞到個波兩腳都猜唔到踼番個波比人都係戰術黎,要守點可以攞住個波猜
睇完尋晚猁場波

人地就大炒猁
曼就差d 輸埋比猁

主場作客識唔識分
熱刺個假主場就算
但晏菲路真心唔易踢

傻啦,攞到個波兩腳都猜唔到踼番個波比人都係戰術黎,要守點可以攞住個波猜

Lkk真心慘 上場踢完猁俾人罵 根本就唔關佢事 後面都冇波到又冇人上黎幫手 一條友想點

冇傷冇病應該英撚第一人
熱刺d財政有冇問題

英撚幾耐未出過勁ge射手,不過佢走應該都去賤種,億半磅起跳

希望佢破到魔咒 唔好咁易傷

冇傷冇病應該英撚第一人
熱刺d財政有冇問題

2億啦
英超神射 已證明實力 都仲後生

冇傷冇病應該英撚第一人
熱刺d財政有冇問題

破到都唔關我曼事

睇英超咁耐點都想英軍遲下有d突破
睇完尋晚猁場波

人地就大炒猁
曼就差d 輸埋比猁

主場作客識唔識分
熱刺個假主場就算
但晏菲路真心唔易踢

正正反映左普巴重要性
猁一失控球就會逼搶
鏝有kdb, sane, 250呢d爆炸力既球員打反擊
熱狗有son, dele, kane快同護到波
普巴傷左隊波就冇左一個帶起反擊既點
mata慢+潺, lin廢, hehe冇態, 羊爆炸力冇以前咁勁, 馬仔鍾意扭而唔係速度硬爆
就算換mk出來都一樣, 成隊波個爆炸力係不足, 反擊cum唔到上來
上場如果用442福+lkk打雙箭頭做反擊, 效果一定好好多
不過摩佬鍾情於4231, 冇計
Kane真係勁,仲要keep住有進步
之前以為佢只係射術好嘅純射手
而家連盤球同傳波都有
全能中鋒咁

冇傷冇病應該英撚第一人
熱刺d財政有冇問題

破到都唔關我曼事

睇英超咁耐點都想英軍遲下有d突破

以前英軍我曼係骨幹,而家係熱狗

熱狗英撚同我曼英撚真係差幾皮
好彩仲叫有一前一後頂住, 中場果個就算啦
而家連盤球同傳波都有
全能中鋒咁

最記得起當年英格蘭搵佢走去開角球
而家連盤球同傳波都有
全能中鋒咁

第一球都on撚9
右腳張個波挑過兩個再追返左腳咬晒身射
勁撚到
而家連盤球同傳波都有
全能中鋒咁

第一球都on撚9
右腳張個波挑過兩個再追返左腳咬晒身射
勁撚到

呢條友把握力癡撚線 入到禁區成個雲佬咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞