[🔴🔴🔴] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [211]

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
原來金童獎福子分數反超耶穌

吓?但唔入三甲?
近日,前AC米蘭俱樂部主席貝盧斯科尼在接受採訪時坦言:“AC米蘭俱樂部面臨着一些財政問題,李勇鴻的沉默讓我感到擔心。”

今年四月份,貝盧斯科尼把自己在AC米蘭俱樂部的股份正式出售給李勇鴻。在李勇鴻執掌紅黑軍團後,他們在今年夏天轉會市場完成了大規模的引援工作。然而,目前他們並沒有還清之前所揹負的貸款。

據意大利媒體《Telelombardia》的報道稱,貝盧斯科尼對記者説道:“我知道,AC米蘭面臨着一些財政方面的問題。”

“李勇鴻的沉默讓我感到擔心。如果他們繼續這麼做,那麼埃里奧特基金會可能在明年春季接手俱樂部。但真正的問題是,如果AC米蘭沒能重返歐聯聯賽,他們的財政收支平衡差將超過1億歐元。”

“對於購買這傢俱樂部的人來説,相比於俱樂部的實際價值,他們不需要付出太多。但是在經歷了幾年的困境後,他們必須找到有效的解決方案,讓俱樂部走回正軌。”

“我覺得前景並不樂觀……”

人地玩財技揸乾完你米蘭就走啦

米蘭準備收皮

睇撚到悶
比中國班主接手so far有邊間有好下場

國米暫時ok

一比蘇寧接左變國貨米蘭個下心已死,專心做獌好過

咁蘇寧既錢多過米蘭個個好多啦

錢多都唔代表會用係國米到架

馬體會愈做愈好

吓?但唔入三甲?

最終第三名

Golden Boy top 10
1 Kylian Mbappé (PSG, on loan from Monaco)

2 Ousmane Dembélé (Barcelona)

3 Marcus Rashford (Manchester United)

4 Gabriel Jesus (Manchester City)

5 Gianluigi Donnarumma (Milan)

6 Christian Pulisic (Borussia Dortmund)

7 Kasper Dolberg (Ajax)

8 Emre Mor (Celta Vigo)

9 Federico Chiesa (Fiorentina)

10 Rodrigo Bentancur (Juventus)

吓?但唔入三甲?

最終第三名

1 Kylian Mbappé (PSG, on loan from Monaco)

3 Marcus Rashford (Manchester United)

4 Gabriel Jesus (Manchester City)

5 Gianluigi Donnarumma (Milan)

6 Christian Pulisic (Borussia Dortmund)

9 Federico Chiesa (Fiorentina)

10 Rodrigo Bentancur (Juventus)

福仔好似連續兩年都輸

吓?但唔入三甲?

最終第三名

唔知今年又會有咩新星爆出呢

吓?但唔入三甲?

最終第三名

福仔好似連續兩年都輸

上年第二 今年第三
原來摩佬未試過落後2:0反cup

加埋其他隊都係?

加埋其他隊都係?

係英超係
今晚比人大炒
會員文西🤓🤓喺到嗎?

yes

以後唔笑佢俾印度狗輪了

咩事牙梳狗

D 撚樣又串又麻煩
一句又話我地not helpful
D 行李又多到搬屋咁撚樣
我同另外兩個FO幫你拎仲要俾你屌都痴撚線
1蚊tips 都冇
個𡃁仔畫花左張梳化仲聲大夾惡話we don't have pen
咁你又冇骨氣清潔返張梳化

完全明呀 d狗真係好on9
奉止搬行李牙 指指點點
有d我專登玩鳩佢 話好多野做 起碼半hr
叫佢自己拎 其實根本好得閒
今晚比人大炒

好想睇出白lin+盲做中堅
出shaw 大米踢左右閘
T仔 mctom 雙防中
今晚比人大炒

上場先輸完比哈特斯菲
我就唔信摩佬會出新仔咁危
唔出馬迪已經係bonus
今晚比人大炒

上場先輸完比哈特斯菲

摩佬自己落場守龍
福世三(金童)
會員文西🤓🤓喺到嗎?

yes

以後唔笑佢俾印度狗輪了

咩事牙梳狗

D 撚樣又串又麻煩
1蚊tips 都冇
個𡃁仔畫花左張梳化仲聲大夾惡話we don't have pen

抵死啦
今晚比人大炒

上場先輸完比哈特斯菲

再唔收起羊華西 馬迪 真係踢撚死佢地
今晚留名等睇白lin
摩佬最鐘意死攬戰犯
上季都係咁攬爆炸
今晚留名等睇白lin
摩佬最鐘意死攬戰犯
上季都係咁攬爆炸

爆就成功百屌成材
唔知冰佬又得唔得
今晚留名等睇白lin
摩佬最鐘意死攬戰犯
上季都係咁攬爆炸

收埋馬迪最好
會員文西🤓🤓喺到嗎?

yes

以後唔笑佢俾印度狗輪了

咩事牙梳狗

D 撚樣又串又麻煩
1蚊tips 都冇

抵死啦

Miss you

吓?但唔入三甲?

最終第三名

福仔好似連續兩年都輸

上年第二 今年第三

唔攞好過攞啦有詛咒嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞