【祈望失業】《我係窮郵差,專門幫陰陽相隔嘅親人送信 》真.完

1001 回覆
742 Like 6 Dislike
其實大家都係想睇故,咁樣9推真係好咩

我想問你高登ac都叫白安

咁都有得相認?

咁就未必,我高登唔係依個名

應該問,有無追過一個故,叫有沒有一種思念永不疲乏,好似係依個名

Off topic嘢細字啦,費事騎劫
啊!!有呀!你係邊個?
我到而家都仲有睇返個故,但好似唔會完到⋯⋯
我地400正評後繼續
我地400正評後繼續

快d正評
主角咁耐都唔眼訓嘅?
主角咁耐都唔眼訓嘅?

主角一直都訓緊教囉

咁都有得相認?

應該問,有無追過一個故,叫有沒有一種思念永不疲乏,好似係依個名

啊!!有呀!你係邊個?

騎劫都無辦法,忌廉借個post用一用
我高登叫未襯,唔知你記唔記得,個故應該無寫了,人就仲存在
好正,但好似種有好多野無講咁

我都覺
可唔可以講下係點帶返王胤瀅去現實?
400了
400岩數
400啦
文!!!!!!!
夠喇
星期六唔好咁懶好喎
又唔小心追咗gay廉嘅文
411喇 文呀!
比人推爆左個post之後好似就放慢晒手腳

gay廉係咪好想比人推爆多一次

咁都有得相認?

啊!!有呀!你係邊個?

唔好意思忌廉 見返幾年前喺高登故台一齊追同一個故嘅巴打有啲激動
記得啊,我有搵過佢,有講返起個故,不過過左咁耐其實都無再期望佢會再寫返
記得佢講過故事人物真有其人,知道佢地過得好就夠了

咁都有得相認?

啊!!有呀!你係邊個?

唔好意思忌廉 見返幾年前喺高登故台一齊追同一個故嘅巴打有啲激動
記得啊,我有搵過佢,有講返起個故,不過過左咁耐其實都無再期望佢會再寫返
記得佢講過故事人物真有其人,知道佢地過得好就夠了

只好繼續借忌廉個post真係sorry呀
我就無刻意去搵佢,但我有一日膠登見到佢,佢都無再寫故啦
返到屋企出
返到屋企出

返到屋企出

樓主識唔識瞬間轉移
又係我黎推故啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞