做左N年外國代購代運,你問我答(二)

122 回覆
7 Like 18 Dislike
無記錯你應該係s字頭
想請教下用vpn 上英國網用信用卡/paypal買野 係咪好危險? 可以點樣解決呢個問題
唔用vpn就彈走我

另外想請教下,adidas uk仲可以用paypal/香港信用卡 透過集運地址落單咩?

唔危險,如果你用個hide my ass 之類要俾錢既。

adidas uk 好易買到
Levis us係咪已經冇辦法集運

另外有冇代購網會賣假貨

唔係呢個係一個技巧黎,呢d教精你

你只需要將你集運個地址拆開,分開放係address1 同 2就會過到,終身受用架呢招

Thx巴打 下次試下先

真係一定得
想請教下用vpn 上英國網用信用卡/paypal買野 係咪好危險? 可以點樣解決呢個問題
唔用vpn就彈走我

另外想請教下,adidas uk仲可以用paypal/香港信用卡 透過集運地址落單咩?

香港卡/香港paypal都買到adidas uk
唔用vpn就彈走我

有無邊隻你覺得安全嘅vpn推介
唔用vpn就彈走我

香港卡/香港paypal都買到adidas uk

買到
唔用vpn就彈走我

有無邊隻你覺得安全嘅vpn推介

我用緊hide my ass
想由美國運少少野去香港
咩途徑最抵?

出去搵代運集運,要搵收實重既,20零蚊一磅搞掂

20 零蚊講緊美金?
無記錯你應該係s字頭

Snuuuy
Long Island watch依個網買野信唔信得過
邊個網買Nike adidas 衛衣會平啲?

新手可以玩番eastbay
想由美國運少少野去香港
咩途徑最抵?

20 零蚊講緊美金?

hkd

俾個網址黎望下
創業巴打我之前email過你,你冇覆我
不過你開呢個post就已經答左我嘞!

但我想再問多次,用AE card整US PayPal, 張AE card使唔使係細卡? 使唔使打去熱線改billing address?

另外,Sephora係咪唔寄去集運地址架?
創業巴打,請問依個網有冇伏?
http://www.fotofilmproductions.com
我搵到對鞋,想再透過代購幫我買
但係我對依個網好陌生
另外有冇邊間代購推介下?
英、美、日都得

俾個網址黎望下

無野啦 係amazon買咗 麻煩哂
Lm
N年前幫襯過你代購
老老實實你d運貨速度有冇提升到先
無記錯你應該係s字頭

根本就係 仲要劣評如潮
想由美國運少少野去香港
咩途徑最抵?

20 零蚊講緊美金?

hkd

代運英文叫咩?? 想google 下
想問巴打JBL speaker邊度買會平啲
想由美國運少少野去香港
咩途徑最抵?

20 零蚊講緊美金?

hkd

代運英文叫咩?? 想google 下

試吓 "Proxy shipping" or "Proxy shopping"
外國網只寄us 想寄番黎香港有冇方法?

搵代運幫手,google代運大把公司幫到你

煙呢?直運仲貴過件野本身而且又唔連tax
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞