做左N年外國代購代運,你問我答(二)

122 回覆
7 Like 18 Dislike
想問下巴打如果人長期係美國加州 做代購有冇得諗

有,幫人買coach 之類吧,但你target強國人比較好搵,香港未必咁好執
想問如果美國代購手袋應該去方個州好
同埋歐洲eg法國點樣寄一堆免稅野番黎hk最抵玩?

你想問直接去美國買?
你歐洲出境先claim 到稅架wo,有其他方法免稅咩
lm
想問問Nike US 同 Adidas US 呢啲會Cut單嘅網站有咩方法搞掂

nike us 搵代購仲做到仲要唔係間間得,adidas us應該代購都投晒降

nike us 而家extra 20% off 緊,sale貨品限定

招唔招買手

TG: lovemoreusa
Levis us係咪已經冇辦法集運

另外有冇代購網會賣假貨

我落到單wo ship 埋

有d 代運地址唔洗做tricky 野都得,你果間應該係其畫間,levis us 好抵死,地址唔得但唔會名言,會話你知係payment method唔得
招唔招買手

TG: lovemoreusa

之前有人搵過我,話幫我去outlet,一次最少買20件野,我心諗到底知唔知行情,邊有20張單俾你

暫時請唔起買手
我拍檔係DE 有自已logistic hub一櫃櫃貨咁運去大陸
有代購 有留學回國搬屋 車都可以運
可以加我TG 交流下
如果日本樂天唔洗海外信用卡,有冇辦法可以比到錢?
如果日本樂天唔收海外信用卡,有冇辦法可以比到錢?
如果日本樂天唔洗海外信用卡,有冇辦法可以比到錢?

搵代購 ,自己就無計架啦,佢地怕出事唔收國際信用卡,講唔郁的,就算日本卡有時都會打個電話確認身份
屋企人係美國 adidas/supreme乜9都買到
仲可以幫我check埋先寄返黎

有,幫人買coach 之類吧,但你target強國人比較好搵,香港未必咁好執

受教受教 可唔可以提點下應該點起步

受教受教 可唔可以提點下應該點起步

上淘寶,刷評價掛,無做大陸

你想問直接去美國買?

我試過搵速遞寄番黎都無事
然後機場退稅走人

利伸發夢

你想問直接去美國買?

我試過搵速遞寄番黎都無事
然後機場退稅走人

利伸發夢

哦我明你講乜,我都試過,貨唔洗跟身,過關俾人串兩咀俾人罵免稅品做乜唔跟身就無事。但前題都係你要出入歐洲境一次
喺歐洲(唔計英國)有咩抵買?
寄野過去點先最平?
外國網只寄us 想寄番黎香港有冇方法?
喺歐洲(唔計英國)有咩抵買?
寄野過去點先最平?

網購?直接去買?網購好野比較少因為要俾稅,但好似德國amazon 唔錯,因為可以直寄香港免稅
外國網只寄us 想寄番黎香港有冇方法?

搵代運幫手,google代運大把公司幫到你
Amazon嘅話有冇free shipping to Hong Kong?
Amazon嘅話有冇free shipping to Hong Kong?

以我所知無呢種玩法,日本就有
Levis us係咪已經冇辦法集運

另外有冇代購網會賣假貨

唔係呢個係一個技巧黎,呢d教精你

你只需要將你集運個地址拆開,分開放係address1 同 2就會過到,終身受用架呢招

Thx巴打 下次試下先
想請教下用vpn 上英國網用信用卡/paypal買野 係咪好危險? 可以點樣解決呢個問題
唔用vpn就彈走我

另外想請教下,adidas uk仲可以用paypal/香港信用卡 透過集運地址落單咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞