【星期一食撚屎】阿仙奴17-18球迷吹水區 CCCX

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
其實賭馬係咪都係靠運

賭咩刀系有運氣成份架啦

可以睇下呢場重播

教材式示範咩叫行運

正常人唔會有既運
上次買馬另一隻馬斷腳阻住我買果隻跑 自此就冇再買馬

賭馬豬運/豬際遇 我接受到 但有時豬比其他騎師block位會好嬲
唔想返工牙

你咪射波 早走

矛牙 好多野要搞

拿星期三 300蚊 上24000

星期三應該吾返工/.\
唔想返工牙

你咪射波 早走

矛牙 好多野要搞

星期三應該吾返工/.\

路狗禾比200蚊你,幫禾推到16000 ok?
唔想返工牙

你咪射波 早走

矛牙 好多野要搞

星期三應該吾返工/.\

路狗教我買波
唔想返工牙

你咪射波 早走

矛牙 好多野要搞

星期三應該吾返工/.\

個晩食飯分享左利狗個盤似和波 真係0:0
唔想返工牙

你咪射波 早走

矛牙 好多野要搞

星期三應該吾返工/.\

路狗禾比200蚊你,幫禾推到16000 ok?

留返200食飯好過啦
路狗教我買波

路蛇

路狗教我買波

去波post gun人買啦 我好少買波架-,-
路狗教我買波

有時會去波post睇下 專登買佢地對面
我去澳門玩百家樂全部煲莊 我都會買少少閒 搞下事
本身個人格衰
路狗教我買波

本身個人格衰

駁吾刀
But I'm a creep
I'm a weirdo
What the hell am I doing here?
I don't belong here
I don't belong here
路狗教我買波

本身個人格衰

駁吾刀

=.=
矛人9up了/-\
矛人9up了/-\

星期六晚去左邊度睇波

食完飯 各自返去睇= =
路狗教我買波

本身個人格衰

駁吾刀

好中point
路狗教我買波

本身個人格衰

駁吾刀

好中point

幾有自知自明
矛人9up了/-\

星期六晚去左邊度睇波

個晚d野食巧正
路狗教我買波

本身個人格衰

想賺多幾舊水
矛人9up了/-\

星期六晚去左邊度睇波

個晚d野食巧正

樓主中午食咩

窮撚帶飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞