【星期一食撚屎】阿仙奴17-18球迷吹水區 CCCX

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

平時r住春袋又一日-_-

宜家接左人地team要同其他公司d老細king野 又要受氣 約時間又麻煩 d撚吊細公司扮大袋 狗黎

我其實諗過搞衰檔野 cut左條team 等班人糧地
係京老細吊同整臭自己個朵

公司line點會cut 人大左 諗下人地
人地有頭家 多得你唔少

試過其他team長期蝕$ 比階仔一句唔好意思cut9左佢

係我原本條team做成十幾年都賺到$先冇cut 不過刀早幾年都cut左d人手

你係間公司income 點會cut

所以好多老屎忽想轉過嚟 我叫佢地問我老細 我老細又話 我宜家話得事叫佢地問我 大家傳黎傳去 拖到佢地無隱

宜家接左人地team要同其他公司d老細king野 又要受氣 約時間又麻煩 d撚吊細公司扮大袋 狗黎

你依家明香港幾多撚屌開間細公司巴巴閉

真係吊佢老母臭閪 扮哂野叫我同佢秘書King 其實係佢老婆黎 全公司得4-5部電腦

我屋企都3部啦

咁多

禾屋企刀兩部電腦啦
Mac + window 起雙飛

禾一部垃圾desktop,一部5年機齡notebook

聽你講話買macbook 聽左好耐都未買

矛錢牙,依家部notebook仲用到,唔買住了 等佢收皮先考慮

平時r住春袋又一日-_-

人地有頭家 多得你唔少

係我原本條team做成十幾年都賺到$先冇cut 不過刀早幾年都cut左d人手

所以好多老屎忽想轉過嚟 我叫佢地問我老細 我老細又話 我宜家話得事叫佢地問我 大家傳黎傳去 拖到佢地無隱

又有得屌50路阿姐

咁楷仔係腦細,佢要cut既話cut哂全部都得添

D分區經理話楷仔叫cut 但楷仔好多生意刀蝕$

8號 不嬲都差
村屋生意 比人追擊了

條友都唔識做生意 唔係份父幹大份邊頂到今日

Viu tv又係笑話黎

見過階仔未

人地有頭家 多得你唔少

路狗成間pccw 打曬骰

人地有頭家 多得你唔少

8號 不嬲都差
村屋生意 比人追擊了

Viu tv又係笑話黎

ViuTV有d都幾好睇,晚吹我成日都有睇,仲有Viu果個app有無挑睇

真係吊佢老母臭閪 扮哂野叫我同佢秘書King 其實係佢老婆黎 全公司得4-5部電腦

我屋企都3部啦

咁多

禾屋企刀兩部電腦啦
Mac + window 起雙飛

禾一部垃圾desktop,一部5年機齡notebook

聽你講話買macbook 聽左好耐都未買

矛錢牙,依家部notebook仲用到,唔買住了 等佢收皮先考慮

分期屌返部
楷仔見到路狗即刻包起佢

8號 不嬲都差
村屋生意 比人追擊了

Viu tv又係笑話黎

見過階仔未

我見過

淚b 好勁

8號 不嬲都差
村屋生意 比人追擊了

Viu tv又係笑話黎

ViuTV有d都幾好睇,晚吹我成日都有睇,仲有Viu果個app有無挑睇

無挑上網大把熟肉啦,仲快過viu

8號 不嬲都差
村屋生意 比人追擊了

Viu tv又係笑話黎

緊係好睇 日日燒銀紙

佢都係
快d 新年
快d 新年

快d放工

8號 不嬲都差
村屋生意 比人追擊了

Viu tv又係笑話黎

見過階仔未

我見過

淚b 好勁

快d 新年

快d放工

收皮 我收9:30
我諗住幫你all in牙拉騎豬王算
快d 新年

快d放工

做乜唔係返工時間先上cpt

屌你老味啊 貼你大頭
快d 新年

快d放工

做乜唔係返工時間先上cpt

你就想 公司唔撚比
快d 新年

快d放工

我其實走得 不過之前成日遲到早退 補返d鐘呃下鐘咁

屌你老味啊 貼你大頭

然$10刀系然牙-.-

屌你老味啊 貼你大頭

然$10刀系然牙-.-

星期三 無8000 貼埋你條女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞