【星期一食撚屎】阿仙奴17-18球迷吹水區 CCCX

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
有矛人陪我傾3粒鍾水 cpt on99

我今晚收8點

抵啦

佢屌緊女同事

應該係屌緊腦細
我未來交左比路狗

做佢條o靚?

yes

路狗抽佣
我未來交左比路狗

做佢條o靚?

yes

路狗抽佣

搵25 k, 下個月cut 你客

我今晚收8點

抵啦

佢屌緊女同事

應該係屌緊腦細

一人帶兩條team好柒煩人工冇加 工作量x4

做佢條o靚?

yes

路狗抽佣

搵25 k, 下個月cut 你客

一定會=3=
而信中提到「我們諮詢公務員事務局,涉事員工在履行陪審員職責時可以不用上班」。法官問陳是否覺得署長及公務員事務局有酌情權,陳表示局長有酌情權。但被法官反駁指從來都沒有酌情權,並指出根據《陪審員條例》33條,若有僱主歧視出任陪審員的員工,可以判囚三個月及罰款2.5萬元。而全港只有一個僱主可以獲豁免,因為不會政府告政府,法官重申公務員事務局不能凌駕相關條例。大狀廖冠華表示需時研究及檢討有關情況,並需諮詢公務員事務局。

當法官問兩人能否承諾不要求涉事陪審員周六上班,兩人均表示要尋求局長批准。法官下令廖下周一到法庭交待研究結果。

fax個條友 十個老母都唔夠死

我今晚收8點

抵啦

佢屌緊女同事

應該係屌緊腦細

有幾忙收緊30k

我今晚收8點

抵啦

佢屌緊女同事

應該係屌緊腦細

有幾忙收緊30k

平時r住春袋又一日-_-
而信中提到「我們諮詢公務員事務局,涉事員工在履行陪審員職責時可以不用上班」。法官問陳是否覺得署長及公務員事務局有酌情權,陳表示局長有酌情權。但被法官反駁指從來都沒有酌情權,並指出根據《陪審員條例》33條,若有僱主歧視出任陪審員的員工,可以判囚三個月及罰款2.5萬元。而全港只有一個僱主可以獲豁免,因為不會政府告政府,法官重申公務員事務局不能凌駕相關條例。大狀廖冠華表示需時研究及檢討有關情況,並需諮詢公務員事務局。

當法官問兩人能否承諾不要求涉事陪審員周六上班,兩人均表示要尋求局長批准。法官下令廖下周一到法庭交待研究結果。

fax個條友 十個老母都唔夠死

fax埋去法庭,真係弱智

我今晚收8點

抵啦

佢屌緊女同事

應該係屌緊腦細

你個boss知你比條女騎住 佢冇行所以撚你

我今晚收8點

抵啦

佢屌緊女同事

應該係屌緊腦細

有幾忙收緊30k

我過黎做 帶部swtich 同你玩

我今晚收8點

抵啦

佢屌緊女同事

應該係屌緊腦細

有幾忙收緊30k

宜家接左人地team要同其他公司d老細king野 又要受氣 約時間又麻煩 d撚吊細公司扮大袋 狗黎
The money saved in Sánchez's wages would free up a large sum of money, allowing Özil to sign a lucrative new contract.

Arsenal boss Arsène Wenger has confirmed that he is confident that Özil will stay at the club despite his continued apparent lack of desire to sign a new contract, while the future of Sánchez seems destined to be away from the Emirates Stadium. 

Özil is believed to be holding out for an eye-watering new deal - hoping to sing a deal worth around £350k per-week.

我今晚收8點

抵啦

佢屌緊女同事

應該係屌緊腦細

有幾忙收緊30k

宜家接左人地team要同其他公司d老細king野 又要受氣 約時間又麻煩 d撚吊細公司扮大袋 狗黎

叫你d靚做啦

抵啦

佢屌緊女同事

應該係屌緊腦細

有幾忙收緊30k

我其實諗過搞衰檔野 cut左條team 等班人糧地
係京老細吊同整臭自己個朵

我今晚收8點

抵啦

佢屌緊女同事

應該係屌緊腦細

有幾忙收緊30k

你依家明香港幾多撚屌開間細公司巴巴閉

佢屌緊女同事

應該係屌緊腦細

有幾忙收緊30k

叫你d靚做啦

隔離條條全sales 自己個team leader 又5sick搞 好多野我刀仲問緊上一手個老細

佢屌緊女同事

應該係屌緊腦細

有幾忙收緊30k

咁仆街

我今晚收8點

抵啦

佢屌緊女同事

應該係屌緊腦細

有幾忙收緊30k

唔係比少少錢就可以註冊埋有限公司咩?
The money saved in Sánchez's wages would free up a large sum of money, allowing Özil to sign a lucrative new contract.

Arsenal boss Arsène Wenger has confirmed that he is confident that Özil will stay at the club despite his continued apparent lack of desire to sign a new contract, while the future of Sánchez seems destined to be away from the Emirates Stadium. 

Özil is believed to be holding out for an eye-watering new deal - hoping to sing a deal worth around £350k per-week.

佢屌緊女同事

應該係屌緊腦細

有幾忙收緊30k

咁仆街

路狗不嬲都係仆街黎

抵啦

佢屌緊女同事

應該係屌緊腦細

有幾忙收緊30k

公司line點會cut 人大左 諗下人地
人地有頭家 多得你唔少

傻撚咗 又唔係carry到隊波

佢屌緊女同事

應該係屌緊腦細

有幾忙收緊30k

真係吊佢老母臭閪 扮哂野叫我同佢秘書King 其實係佢老婆黎 全公司得4-5部電腦

我同我條女都玩過,係幾巧玩

報驚

你報咩警
浪費狗力

告佢公眾地方露體牙

露左邊度牙

屎忽唔計㗎咩-3-

你條女上次全裸係朗豪坊門口比黑鬼屌都冇事啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞