【星期一食撚屎】阿仙奴17-18球迷吹水區 CCCX

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

2017-18

Arsenal till I die

[black]

Victoria Concordia Crescit

[/black]

.
我要屌路狗c眼
我要屌路狗c眼

食屎路狗撈屎食
我要屌路狗c眼

狗都吊
點睇週五打紅星?
點睇週五打紅星?

二十年阿迷Lm
點睇週五打紅星?

又燈, 屌
神呀!救救我吧
一把年紀啦,一個愛人都沒有...

孤獨是可憐的 如果未愛過

我願意用一眾阿狗偽毒手足條命
換取豹叔同我搵到一生最愛

我有拖拍了
點睇週五打紅星?

又燈, 屌

佢假阿
神呀!救救我吧

我有拖拍了

神呀!救救我吧

我有拖拍了

點睇週五打紅星?

出埃及仔加xhaka 就訓唔睇
路狗請禾就矛錢了 吾kau針牙
路狗請禾就矛錢了 吾kai針牙
點睇週五打紅星?

歐霸會出牛奶
點睇週五打紅星?

Xhaka 眼神防守
點睇週五打紅星?

歐霸會出牛奶

牛奶打攻中
神呀!救救我吧

我有拖拍了

我同佢係fd搭fd識..係facebook傾左一個星期...佢同我講好想做我老婆­呀..咁我地就係facebook in a relationship,拍左兩日拖..就出嚟見面...嘻嘻..佢個樣Ok呀.. 佢一見到我..就話好掛住我..同埋送左個白蓮蓉月餅俾我話係中秋節禮物..之後佢同­我去左影貼紙相..影左好多好多....差唔多影左$2000蚊...之後佢問我有乜­中秋節禮物送俾佢..我問佢想要乜..佢話想要iphone X...但係未出,唯有­同佢出左部iphone7S...重買左個小海綿case俾佢..佢好開心呀...之後­去左食日本野..食左$800....

尋晚真係好開心!我覺得佢好純情呀~佢全程都唔敢拖我隻手...佢同我講,中秋節會帶­埋我送俾佢果部iphone出來同我一齊玩自拍....我好開心好期待呀.....原­來拍拖係呢d感覺..真係好sweet....等我重係ps4 game鋪 訂左隻gt SPORT,諗住重陽果幾日假係屋企收埋打..我尋晚經過間鋪..同個賣家講 :我有拖拍啦..我唔需要你隻game啦..我唔會要的了..之後果個賣家呆左,.嘿­..個死毒男真係呢...我果刻完全feel到佢酸到出汁啦....我訓前打左俾佢.­.不過佢無聽電話...可能訓左..我whatsapp佢,同佢講miss you;) good night...之後佢whatsapp俾我話 : ok thx.....

嘻嘻嘻...雖然尋晚用左成份糧..不過ok la....拍拖緊係咁架啦....下次出嚟問埋佢個名同問佢幾歲先... 祝大家都搵到自己愛的人呀! 加油豬唷 ;)
點睇週五打紅星?

Xhaka 眼神防守

一係唔防 一係防到紅撚埋
路狗請禾就矛錢了 吾kau針牙

Ar nic ku~
神呀!救救我吧

我有拖拍了

我同佢係fd搭fd識..係facebook傾左一個星期...佢同我講好想做我老婆­呀..咁我地就係facebook in a relationship,拍左兩日拖..就出嚟見面...嘻嘻..佢個樣Ok呀.. 佢一見到我..就話好掛住我..同埋送左個白蓮蓉月餅俾我話係中秋節禮物..之後佢同­我去左影貼紙相..影左好多好多....差唔多影左$2000蚊...之後佢問我有乜­中秋節禮物送俾佢..我問佢想要乜..佢話想要iphone X...但係未出,唯有­同佢出左部iphone7S...重買左個小海綿case俾佢..佢好開心呀...之後­去左食日本野..食左$800....

尋晚真係好開心!我覺得佢好純情呀~佢全程都唔敢拖我隻手...佢同我講,中秋節會帶­埋我送俾佢果部iphone出來同我一齊玩自拍....我好開心好期待呀.....原­來拍拖係呢d感覺..真係好sweet....等我重係ps4 game鋪 訂左隻gt SPORT,諗住重陽果幾日假係屋企收埋打..我尋晚經過間鋪..同個賣家講 :我有拖拍啦..我唔需要你隻game啦..我唔會要的了..之後果個賣家呆左,.嘿­..個死毒男真係呢...我果刻完全feel到佢酸到出汁啦....我訓前打左俾佢.­.不過佢無聽電話...可能訓左..我whatsapp佢,同佢講miss you;) good night...之後佢whatsapp俾我話 : ok thx.....

嘻嘻嘻...雖然尋晚用左成份糧..不過ok la....拍拖緊係咁架啦....下次出嚟問埋佢個名同問佢幾歲先... 祝大家都搵到自己愛的人呀! 加油豬唷 ;)

想問炮縮冰樹有iPhone 7S賣牙?
路狗 用我個500蚊幫我買馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞