有無人條女成日懷疑自己有左,痴撚線

166 回覆
436 Like 84 Dislike
有冇諗過佢個個月咁驚都肯俾你扑

但你射完就算 唔撚識珍惜 反而上黎叫春

一啲體諒都唔識

不如你放過個女仔 唔好害左佢啦 橫掂你都唔想扑

無做一排 因為我無哂mood ,唔想同佢做

好心你放生人啦 睇你咁講 你中意佢極都有限 人地驚都願意俾你 你唔會明人地每個月數住日子驚遲黎既感受

驚條撚咩你班西女人
有乜好驚?
驚有左唔知係咪出面個sp既?

驚大肚俾條仔唔要囉 驚條仔腦筍未生埋仔都湊唔掂囉 係呀做女人係原罪 一定有sp架 你又知人地有sp 你訓係樓主條女床下底? 驚都唔撚俾?

祝你有左比仔飛
我都驚 所以同男朋友夾好
我食藥 佢用套 咁就唔怕會穿會漏
驚係無用 自己不如諗到點解決

你食左藥都仲逼人帶套,真係死港女

其實係我男朋友話要戴 始終都怕唔準
姑娘都話排卵要戴番
我食藥係表示 我都想付出者

乜野姑娘 我想知咁搞笑

一啲體諒都唔識

好心你放生人啦 睇你咁講 你中意佢極都有限 人地驚都願意俾你 你唔會明人地每個月數住日子驚遲黎既感受

驚條撚咩你班西女人
有乜好驚?

驚大肚俾條仔唔要囉 驚條仔腦筍未生埋仔都湊唔掂囉 係呀做女人係原罪 一定有sp架 你又知人地有sp 你訓係樓主條女床下底? 驚都唔撚俾?

祝你有左比仔飛

一言不合就咒人 我都祝你唔帶套中性病

一啲體諒都唔識

驚條撚咩你班西女人
有乜好驚?

祝你有左比仔飛

一言不合就咒人 我都祝你唔帶套中性病

廢事你咁驚,有左比人飛埋咪唔洗驚囉

姑娘都話排卵要戴番

乜野姑娘 我想知咁搞笑

家計會 佢咁講我咁聽
咪當係多重保護囉

姑娘都話排卵要戴番

乜野姑娘 我想知咁搞笑

家計會 佢咁講我咁聽
咪當係多重保護囉

食藥唔夠戴套安全 同對身體唔好

姑娘都話排卵要戴番

乜野姑娘 我想知咁搞笑

家計會 佢咁講我咁聽
咪當係多重保護囉

食藥唔夠戴套安全 同對身體唔好

兩樣都有做

一啲體諒都唔識

驚條撚咩你班西女人
有乜好驚?

睇下樓豬啲鳩fing fing態度淨係識諗自己,成熟極有限
湊仔喎,唔屈條女係臭雞算偷笑
對住個咁既男人,俾我都驚啦
題外話:
假設男仔搞大左女仔個肚,而佢地係冇結婚,個bb出左世撫養權係咪100%歸女仔?
邊個話安全套100%安全

樓上啲on9仔

我唔用套外射,玩左接近十年都無事
不如話你地唔小心

可能你啲精虧呢
長期同男朋友唔戴套比佢中出

利申 有食避孕 經期又準d 又唔洗怕

藥都唔係100%

利申:有frd keep住食都係中
我男朋友次次都唔用 外射就算 危險期照係咁 搞到我食左三次事後藥 你班人有冇諗過如果真係有左 要攤係手術床上面落仔個畫面係幾恐佈 你班男人個時一定係係手術室出面打機算 諗到都覺得自己折墮 成日叫女仔食藥打針 任何藥都一定對身體有壞處 係呀我唔肯食呀 我怕將來生唔到仔呀 你咪到時我生唔到又嫌我 我保護自己身體咋 有男性避孕藥又唔撚見你去食 仲要係度屌 自撚私
屌你班仆街講講下吹撚到好似我唔戴套咁中出條女咁

而家個討論就係,戴左套都驚係咪肻份緊張呢?

如果安全性行為都叫不負責任,咁玩哂啦

你覺得你女朋友的恐懼來自邊到?遲左?怕有左?

當佢遲左來m時 你自己會同佢講 帶左套 冇事的

佢不安係因為你覺得你自己有用套 如果有左你冇責任

你有用套 你女朋友又有左 你會覺得點先?

生出來? 定懷疑個bb唔係自己? 定講落左佢?

如果你自己係一個不負責任的人 請不要製造其他悲劇

諗吓自己有沒有問題先

仲有 上面咁多人覆你 唔好只係簡啱聽先聽 如果你只想聽一種意見 你唔應該放係論壇討論
你有戴唔代表其他人有

我男朋友次次都唔用 外射就算 危險期照係咁 搞到我食左三次事後藥 你班人有冇諗過如果真係有左 要攤係手術床上面落仔個畫面係幾恐佈 你班男人個時一定係係手術室出面打機算 諗到都覺得自己折墮 成日叫女仔食藥打針 任何藥都一定對身體有壞處 係呀我唔肯食呀 我怕將來生唔到仔呀 你咪到時我生唔到又嫌我 我保護自己身體咋 有男性避孕藥又唔撚見你去食 仲要係度屌 自撚私

呢句有咩科學根據?
點解咁多醫生都開避孕藥比人長期食?

係 所有野都有害 你飲杯水 出街吸口氣都有害 但益處遠遠大過壞處

呢句有咩科學根據?
點解咁多醫生都開避孕藥比人長期食?

係 所有野都有害 你飲杯水 出街吸口氣都有害 但益處遠遠大過壞處

比較想知邊度有男性避孕藥 有興趣
有咪有囉,有乜咁驚
幾百個正評但回覆一面倒屌鳩樓主
幾百個正評但回覆一面倒屌鳩樓主

嚇鬼咩

女人就係咁撚on9架啦
最好唔好出街呀佢地,會比車撞死
可能有d 精神病
有時佢自己都控制唔到
屌叫佢咁撚驚就打針食藥啦,跟著你keep 住帶套,萬無一失
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞