有無人條女成日懷疑自己有左,痴撚線

166 回覆
436 Like 84 Dislike
唔安慰體諒仲要講埋無mood呢啲仆街野
試吓用個腦同心做人啦 你呢d人唔配有拖拍
玩下姐
有bb個個又唔會係你
你緊係唔知有幾驚
你女朋友同你講2句都係安慰下佢姐

Agger
長期同男朋友唔戴套比佢中出

利申 有食避孕 經期又準d 又唔洗怕
有bb個個又唔會係你
你緊係唔知有幾驚
你女朋友同你講2句都係安慰下佢姐

Agger

係囉關心下安慰下好難咩
衰啲講句有左無論要定唔要都係佢受哂嫁
18歲前係會特別驚 樓主女友應該未夠18
個個月都咁驚 點去安慰關心
樓主都會由驚都變煩啦
就係明,所以咪戴套

任何危險野,無套磨都唔會
係咪過份擔心呢?
又係死窮撚 冇樓冇錢學人扑野
如果你有錢結婚 有錢買樓養佢 佢洗驚餐死咩

窮人扑嘢正仆街
直女係幾慘
淨靠dom又唔安全 食藥又要好似長期病患咁
帶住包藥日日記得食 食漏又擔驚受怕
你有戴唔代表其他人有

有bb嗰個唔係你,你緊係講得輕鬆
如果你真係愛你女朋友,希望你可以企喺佢角度諗下
如果唔係,我建議你分手,放人一條生路

利申: 有戴套,安全

佢每個月都話自己遲左黎m , 好啦,黎m 又話驚係假m

痴撚線,平日又夜訓又亂食野,梗係身體唔好啦,有次流啡又喊又盛咁

屌..真係好煩,真係唔想同佢做

屌到喊?
佢會咁驚咪又係因為畀你屌完 體諒下安慰下唔難做啊
切身處地諗下要大肚嗰個係你睇下係的有冇咁定
定係你拍拖係為扑野?
你好自私
佢識擔心已經算係咁 有警覺性
你唔安慰佢都算仲要話人煩
你係咪寧願佢大左肚唔出聲到見肚先發現咁先好?
一係叫佢食藥 套都唔係咁安全架
就係明,所以咪戴套

任何危險野,無套磨都唔會
係咪過份擔心呢?

針唔拮到肉唔知痛 冇人鐘意擔驚受怕
你幻想下你戴套屌左條有性病既女 你都淆啦

痴撚線,平日又夜訓又亂食野,梗係身體唔好啦,有次流啡又喊又盛咁

屌到喊?

我梗係唔會話佢,佢自己諗得多又無神神喊
戴套都唔安全,試過有親戚戴咗都係有咗
既然佢咁驚, 咁咪唔好扑囉
橫掂扑完佢一驚又煩親你, 唔扑就大家都好過啦
你自己忍受到就最好
唔好到時氹完人俾你屌, M遲咗又話人on9神經質
爸爸唔好唔要我

屌到喊?

我梗係唔會話佢,佢自己諗得多又無神神喊

同我ex一9樣,吊完次次要氹成個幾兩個星期先正常番,開頭已經少做,大概2,3個月先一次,到後期半年一次都無,直頭打飛機都唔想搞佢,唔搞say no都淨係黑幾日面,咁比我就簡唔搞……

有次仲搞笑,搞完第二日同我講有左……
明明對上果次係幾個月前,依家同我講有左,一係想我食死貓,一係想試9我……
最尾佢認想試9我,亦因為咁我選擇左好心分手
避孕套寫99%避孕,係怕有on9仔用錯左搞到有左
廢事比人告
樓上班on9個個話8成,係啊,剩低嗰兩成係你條丁太幼屌屌下鬆左個套啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞