有無人條女成日懷疑自己有左,痴撚線

166 回覆
436 Like 84 Dislike
你有戴唔代表其他人有

你係咪想笑撚死我
叫佢食藥囉
我都驚 所以同男朋友夾好
我食藥 佢用套 咁就唔怕會穿會漏
驚係無用 自己不如諗到點解決
同埋日日喊苦喊忽 好難頂
最怕人要吵要鬧咁
一於唔好搞 慳番
既然怕有 何必破處 又要威又要帶頭盔

你食左藥都仲逼人帶套,真係死港女
平時中出你條女

避孕應該雙方去做
唔係話是旦一方做咗就算
同埋呢啲唔關港唔港女事囉on9
屌 一撚樣
差唔多嚟m嗰陣,好驚唔嚟m
仲話自己患上焦慮症

其實係我男朋友話要戴 始終都怕唔準
姑娘都話排卵要戴番
我食藥係表示 我都想付出者
我都會成日問男朋友會唔會有咗 上個月遲咗10日嚟m嚇到仆街 用咗3支驗孕棒 雖然三支都係一條線 但我都驚會唔會個野壞咗 呢排又要驚了 雖然男朋友話佢100%肯定唔會有
我條女差唔多個個月都嚇9我.
其實佢知唔知如果佢有左我會仲開心.唔撚洗求婚.
反而佢次次話有M黎我都有D失望
長期同男朋友唔戴套比佢中出

利申 有食避孕 經期又準d 又唔洗怕

條女驚有副作用 唔食
邊個話安全套100%安全
根本唔帶套安全期中出都無事
實有人話係你d 精唔得etc
大把人咁樣啪左七年 結婚之後先危險期中出即刻有
你班撚屌擔心黎都多鳩餘既
你驚過馬路等燈比巴士車鳩死好過啦on9

自己on9就唔好大大聲衝出嚟柒啦
你100%肯定佢邊日排卵嘅, 你秒秒鐘中出都冇事
但你點知佢邊日排卵先? 個個月都去照呀?
定咁神心check體溫/用排卵試紙呀?

本身早/遲七日嚟M都係屬正常事
再加上壓力/心情又會整亂月經同排卵
慢慢去計你個安全期啦

你自己冇事就最好, 唔好係到9up害埋人呀on9仔

自己本身成日又遲又早仲要中出就抵撚你死啦臭閪
咁撚驚你咪黎撚完m 先中出囉傻閪
黎撚完都中就抵鳩你死啦
日撚日係到驚 驚全家比車車死好過啦臭閪

講撚到咁撚驚 check 下體溫 d 咁撚基本既野都唔做
好多女都日日check架啦
咁撚驚 唔撚好出街困鳩自己係屋企都火燒撚死你啦

又遲又早對女仔嚟講根本就係常事
就算你本身幾準都好, 因為壓力同心情等等, 一定會有影響
你試下問人, 有邊個女仔未試過遲/早到M

check體溫只係其中一個"預測"方法
我都幾想知道你係邊到知道好多女都日日check

仲有, 嚟完中出都中唔係抵鳩死
而係條女調期短, 早排卵
唔識嘢就去問下人, 淨係識得話人臭閪傻閪冇用嘅

理論上安全期中出係冇事
但我都係嗰句, 你可以100%知道佢邊日排卵咩?
你咁叻叻知道嘅咪繼續中出繼續爽, 冇人阻你

樓上啲on9仔

樓上啲on9仔

我唔用套外射,玩左接近十年都無事
不如話你地唔小心
你試下做女仔就會明嗰種擔驚受怕嘅心情

嘩屌呢度有咁多絲打
我條女個個月都咁諗,
上次明明 大家都帶左套

有女性用嘅避孕套

男又帶女有帶
咁咪出事囉
有冇諗過佢個個月咁驚都肯俾你扑

但你射完就算 唔撚識珍惜 反而上黎叫春

一啲體諒都唔識

不如你放過個女仔 唔好害左佢啦 橫掂你都唔想扑

無做一排 因為我無哂mood ,唔想同佢做

好心你放生人啦 睇你咁講 你中意佢極都有限 人地驚都願意俾你 你唔會明人地每個月數住日子驚遲黎既感受

一啲體諒都唔識

好心你放生人啦 睇你咁講 你中意佢極都有限 人地驚都願意俾你 你唔會明人地每個月數住日子驚遲黎既感受

驚條撚咩你班西女人
有乜好驚?
驚有左唔知係咪出面個sp既?

一啲體諒都唔識

驚條撚咩你班西女人
有乜好驚?
驚有左唔知係咪出面個sp既?

驚大肚俾條仔唔要囉 驚條仔腦筍未生埋仔都湊唔掂囉 係呀做女人係原罪 一定有sp架 你又知人地有sp 你訓係樓主條女床下底? 驚都唔撚俾?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞