有無人條女成日懷疑自己有左,痴撚線

166 回覆
436 Like 84 Dislike
比你屌仲嫌人煩,咪撚屌咪無事
你有戴唔代表其他人有

避孕套寫99%避孕,係怕有on9仔用錯左搞到有左
廢事比人告
樓上班on9個個話8成,係啊,剩低嗰兩成係你條丁太幼屌屌下鬆左個套啊

我都想知邊度黎八成
好心唔識用套就睇說明書先用喇
你地係唔係剛剛做頭1,2年?
做多2年都冇中招
到時你地就會冇有怕
廢事比人告
樓上班on9個個話8成,係啊,剩低嗰兩成係你條丁太幼屌屌下鬆左個套啊

我都記得係咁
有啲on9一齊過用兩個套
食藥一次過解決問題啦
咩驚有左同咩經期唔準又盛果d
中學果陣試過。攪到成班都知我地扑野
廢事比人告

我都想知邊度黎八成

全中。救命真係唔知啲女仔想點
窮撚驚有仔
有冇諗過佢個個月咁驚都肯俾你扑

但你射完就算 唔撚識珍惜 反而上黎叫春

一啲體諒都唔識

不如你放過個女仔 唔好害左佢啦 橫掂你都唔想扑

咪就係 成日話條女搞到你無mood 唔想搞
條女驚出事 你就上黎呻
完全睇唔出你有幾愛你條女
你條女識著你真係唔好彩
樓主 搵個公廁 你咪可以下下唔用套 又唔呻話驚囉仆街
你睇下出面啲人成日講咩中出即飛就知點解女仔會咁驚啦。爽完中左獎,好啲既咪掉低幾個臭錢俾你落仔,再仆街啲既拖到你無得落果陣先人間蒸發。就算要唔要個仔都好,所有風險都係女方受哂,驚係正常囉唔該!
俾你屌仲要話人地痴撚線,你返去屌飛機杯啦,包你舒服無怨言
廢事比人告

我都想知邊度黎八成

避孕功效:
男用安全套:中上至佳(82-98%)*
女用安全套:中上至佳(79-95%)*
from 家計會網站
http://www.fhs.gov.hk/tc_chi/health_info/woman/14806.html

樣樣計到最盡 個1%咪又係條女受 好心唔好咁on9
你有戴唔代表其他人有

正解
根本唔帶套安全期中出都無事
實有人話係你d 精唔得etc
大把人咁樣啪左七年 結婚之後先危險期中出即刻有
你班撚屌擔心黎都多鳩餘既
你驚過馬路等燈比巴士車鳩死好過啦on9

自己on9就唔好大大聲衝出嚟柒啦
你100%肯定佢邊日排卵嘅, 你秒秒鐘中出都冇事
但你點知佢邊日排卵先? 個個月都去照呀?
定咁神心check體溫/用排卵試紙呀?

本身早/遲七日嚟M都係屬正常事
再加上壓力/心情又會整亂月經同排卵
慢慢去計你個安全期啦

你自己冇事就最好, 唔好係到9up害埋人呀on9仔
擔心係正常
但擔心到超越左sex本身係可以增進感情就不了
太擔心一係就索性唔搞
做曬可以避孕的嘢都擔心到咁 已經屬於病態
lm
擔心係正常
太擔心一係就索性唔搞

終於有人講下人話
擔心係正常
太擔心一係就索性唔搞

終於有人講下人話

你放過條女仲好啦
我同我女友調返轉
計完安全期 多數係黎完之後頭兩日同黎之前三日先敢中出
佢就完全唔驚唔擔心 仲話排卵果幾日佢會feel到話唔係果幾日搞就無事
反而係我驚佢有左 成日問佢黎m未 佢就叫我唔洗擔心
我同我女友調返轉
計完安全期 多數係黎完之後頭兩日同黎之前三日先敢中出
佢就完全唔驚唔擔心 仲話排卵果幾日佢會feel到話唔係果幾日搞就無事
反而係我驚佢有左 成日問佢黎m未 佢就叫我唔洗擔心

剩睇個標題都覺得好笑
正仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞