有無人條女成日懷疑自己有左,痴撚線

166 回覆
436 Like 84 Dislike
認真覆你 你有冇諗過係你俾唔到安全感條女,佢驚有左嘅時候你會飛佢
我條女個個月都咁諗,
上次明明大家都帶左套

咁你同你條女係咪都有黎M先
有bb個個又唔會係你
你緊係唔知有幾驚
你女朋友同你講2句都係安慰下佢姐
戴套都係八成成功
你都話條女成日遲嚟m 計安全期都無用
有左第一時間驗dna
戴套都係八成成功
你都話條女成日遲嚟m 計安全期都無用

99%呀
屌你唔識咪撚9up
你唔想扑條女咪唔洗驚囉
你咁唔體諒你女朋友就分手啦
你唔明女仔驚有左嗰種擔心,有左就一世㗎喇

就係明,所以咪戴套

任何危險野,無套磨都唔會
係咪過份擔心呢?
戴套都係得8成
建議去用避孕藥/針/貼/子宮環
成功率會高啲
但都要用套啦當然

利申: 有戴套,安全

佢每個月都話自己遲左黎m , 好啦,黎m 又話驚係假m

痴撚線,平日又夜訓又亂食野,梗係身體唔好啦,有次流啡又喊又盛咁

屌..真係好煩,真係唔想同佢做

要循循善誘先得
叫佢食藥咪撚嘈咪得

有咗就算唔要個傷害都係跟成世
有冇諗過佢個個月咁驚都肯俾你扑

但你射完就算 唔撚識珍惜 反而上黎叫春

一啲體諒都唔識

不如你放過個女仔 唔好害左佢啦 橫掂你都唔想扑

一啲體諒都唔識

無做一排 因為我無哂mood ,唔想同佢做
帶套都唔一定等於100%安全
同埋你唔係女人 你唔會明遲幾日黎m都會嚇到賴屎

一啲體諒都唔識

無做一排 因為我無哂mood ,唔想同佢做

唔做咪唔做囉屌你老母
唔同你做又要俾你黑面
女仔驚係好正常,有咗就要落仔嗰種擔心真係好恐怖
做男朋友做到你咁戇鳩唔體貼
分手啦自己打飛機啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞