污糟無文化?地盤佬:無我哋起樓你住咩?

270 回覆
69 Like 365 Dislike
死雞蟲
無我比錢買樓你屎都無得食添 仲有錢你去叫雞?
有冇連登仔可以話我知內文邊到講左標題d野
唔收錢起樓?
貢獻?

無糧出比佢?

學埋大陸狗d思維

你試下出500蚊一日
睇下仲有無人返地盤?
講到尾又咪求財 同警犬一鳩樣

貪地盤人工高d又唔認
都算
仲要話自己偉大
講撚到冇錢收咁
學埋晒啲要不是思想
文生
遲早咪又係過廢老life
行行都有狀元 就係咁多
無人請你開工你食咩
有求先會有供
咁大個人都係本末顛倒
大家都辛苦大家都為錢養家
咁人話地盤佬低賤咪出黎平反囉 有咩錯
警察咁一向高薪厚職社會地位唔低就要收嗲姐
俾你收700入去搬下野睇你頂唔頂得順
收幾舊水仲要吸到成肺塵俾你班撚樣話

有人逼你做
Well,地盤佬有得打飛機好打喇

3D printing+組合式起樓已經發展緊,係唔明香港成日話勞工短缺又話想創科點解唔試行引入姐

一陣人地取代你無工開,唔好又出黎遊行呀,咁偉大

啱,咁辛苦又對人類身體唔好嘅工作,大家應該支持由機器取代左佢啦
我就冇睇片既 但係咪標題黨先
睇文唔見搵唔到標題個句咁串既說話喎

冇我地xxx你地xxx 呢啲老屎忽說話真係點砌都咁討厭
拎住頂帽坐火車,搏咩
我就冇睇片既 但係咪標題黨先
睇文唔見搵唔到標題個句咁串既說話喎

冇我地xxx你地xxx 呢啲老屎忽說話真係點砌都咁討厭

應該係妓者將「唔污糟嘅話,點起到樓俾大家住?但我地收工都好鍾意乾淨。」轉化做呢句咁嘅野

不過受訪呢條友都唔係多數例子啦,老老實實D人post地產佬行為嘅問題都係合理喎
屌中學同學嚟
識佢嗰陣個人都係on99 講嘢一舊舊,眼神閃閃縮縮咁
睇完片反而驚訝佢而家講嘢幾有文有路

本身都冇特別歧視咩地唔地盤佬,都係正正常常打份工啫
講到咁根本係你自己歧視自己先

不過講咁多條友都係想搏出位啫 難得有人搵佢做訪問咪鳩嗡兩句
如果係消防佬 呢度啲留言應該好正面
呢條柒頭文汝豪
會考單位數 讀垃圾asso之後失業
做裝修 無開工再去做地盤
成鳩日想上位 正垃圾

八級鋼琴都周街都係啦
五級就唔好拎出嚟講啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞