污糟無文化?地盤佬:無我哋起樓你住咩?

270 回覆
69 Like 365 Dislike
其實佢呢句無我哋XX你X咩好屈機,套落任何職業都得
7仔收銀:無我哋收銀你買到煙仔CONDOM咩?
投注站職員:無我哋買飛你有機會中六合彩咩?

你岩

因為個個都有貢獻
好笑既係
你做到愈有權
你就愈鐘意搞破壞

小至一個super
大至一個政府體系

On99

你岩

因為個個都有貢獻
好笑既係
你做到愈有權
你就愈鐘意搞破壞

小至一個super
大至一個政府體系

On99

系我老母
依條友咩事都走出黎抽水攞光環上次澳門單野又係咁
我做地盤都唔會咁諗囉 大佬出人工架

你講d行業例子唔夠專業性和技術性

收銀賣飛無人做會逼住向自助化方向行架
唔係無得取代

第二個留言
係咪即係果個 黑人文生?
食屎啦地盤佬
大專畢業,已考獲五級鋼琴,但他不做文青,卻選擇做地盤佬

乜原來又係IVE仔棄讀醫生律師,追夢執垃圾D friend呀?
好過賣金呃人錢果d既🤔
等如d差佬成日講

你乜乜乜呀

咁你有事唔好報警

貢獻社會還貢獻社會
但不是求情理由
起一世都買唔起一個單位
五級鋼琴都夠膽攞出嚟j
君子遠疱廚
Logic failed
你可以據理反駁睇唔起你嘅你,但「無我地起樓你有屋住?」呢句就真係戇鳩。除非你係義工我就收番兼向你say sorry
唔講以為做義工

They are well paid

但我會尊重佢地
警犬做一世都唔會有
睇哂啲咁多頁回覆
竟然極少人屌太陽報個on9標題?
明明人地係講:「唔污糟嘅話,點起到樓俾大家住?但我地收工都好鍾意乾淨。」
完全唔係標題寫嗰樣嘢喎!
先勿論呢條友係facebook有幾搏岀位
呢獲完全係太陽報刻意撩交嗌
麻煩各位連登仔睇好內文先發表意見啦好嘛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞