污糟無文化?地盤佬:無我哋起樓你住咩?

270 回覆
69 Like 365 Dislike
其實佢着套地盤衫搭車會唔會係記者叫先咁做
出少句聲冇人當你啞
饍稿又嚟
香港啲饍稿一係就淨係講少部分
一係就屌人歧視佢地
全部一式一樣
有咩光環可言 個個都係谷住讀唔成書落去做架喇 有得揀撚有會做地盤咩
又唔係義工

好似真係有ugc做呢啲
十足十D支那偷渡難民狗批鬥牛屎佬個時
冇我地偷渡落黎建設香港
你有撚飯食
阿仔,你俾心機投胎,唔係大咗就要番工!

啱啊
有人會攬住頂帽放工咁in9 ?

占屎
真係好臭,話知你識起金字塔,坐巴士有地盤佬成架車即刻又嘈又臭又污糟

臭都體諒你,但班仆街仲要挨身挨世又嘈撚住晒真係屌你老母
做過地盤,發覺根本唔係d人歧視地盤佬而係d地盤佬歧視人地
有做過地盤應該明我講緊咩
又係喲地盤仔post,悶唔悶啲呀,清潔係正常喎,咁都要值得講?
有得揀有幾多真係會做地盤啦 呢條文生20幾歲日日用個黑人Icon facebook搶第一個留埋d懶係好笑嘅comment 以為自己網絡紅人KOL 仲自豪廢青身分講到起樓咁偉大 唔講以為做義工
食屎啦地盤佬

我懷疑佢想做 鋼琴老師

但人地唔收佢, 所以死死氣去做地盤
有得揀有幾多真係會做地盤啦 呢條文生20幾歲日日用個黑人Icon facebook搶第一個留埋d懶係好笑嘅comment 以為自己網絡紅人KOL 仲自豪廢青身分講到起樓咁偉大 唔講以為做義工
食屎啦地盤佬

我懷疑佢想做 鋼琴老師

但人地唔收佢, 所以死死氣去做地盤

得五級做乜鳩老師
做過地盤,發覺根本唔係d人歧視地盤佬而係d地盤佬歧視人地
有做過地盤應該明我講緊咩

地盤好撚多傻佬
鐘意撩事鬥非的又有,四圍便溺的又有,連行兩層樓底都唔肯行要隨地柯尿臭返自己
貢獻?

無糧出比佢?

學埋大陸狗d思維

你試下出500蚊一日
睇下仲有無人返地盤?
講到尾又咪求財 同警犬一鳩樣

你都戇鳩既 兩種職業性質唔同 一個係執法者 一個係起樓咁都可以拉埋黎講 香港係咁嫁喇 唔係人工行先搵鬼做 你試下香港人最愛既消防員月薪少5千 無人in啦 只可以話每一行都值得尊重 唔包括唔識分對錯既黑警
呢個文生真係好撚煩
講撚到冇咗你條契弟唔得咁 你唔做大把人做啦
講撚到冇咗你條契弟唔得咁 你唔做大把人做啦

咪臭係
你老母 做義工啊?
多鬼餘,好似佢放工咁四正嘅地盤佬10個都唔知有冇1個, 九成冤崩爛臭,粗口爛舌,長衫不整嘅,你唔訪問嗰啲
香港只一個可悲既地方
地盤佬, 差佬, 豬肉佬宜家都有傳媒一直吹捧
問心喇
你有得選擇既話會做咩工呀又
好多時做地盤佬, 差佬, 豬肉佬
仲有窮人
係會畀人睇唔起架
你真係以為職業冇分貴賤?
咪自欺欺人喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞