污糟無文化?地盤佬:無我哋起樓你住咩?

270 回覆
69 Like 365 Dislike
點睇香港永遠有班人將自己搵食講成貢獻

個個打工,個個貢獻,咁有咩好認叻
呢條撚皮文生成日係fb博上位 咩post都見到佢 著地盤衫彈鋼琴想博咩
以前高登最崇尚地盤佬,上曬神台
宜家黎到連登比人屌埋一份

因為高登多柒頭廢鳩囉
點睇香港永遠有班人將自己搵食講成貢獻

個個打工,個個貢獻,咁有咩好認叻

哩個真
啲老屎忽最鍾意講自己幾偉大貢獻香港 為國捐軀咁款 試下無糧出仲會唔會咁偉大?
地盤佬唔on9
係呢條文生on撚鳩姐
地盤佬唔on9
係呢條文生on撚鳩姐

佢出親reply都好多like 有班毒果讀者追住佢黎like

一班讀唔成書既人圍爐去崇拜地盤呢d低下職業真係好肉酸
你無人工既
有人會攬住頂帽放工咁in9 ?
比你講左
垃撚圾

你有出糧架屌你老母
呢條柒頭文汝豪
會考單位數 讀垃圾asso之後失業
做裝修 無開工再去做地盤
成鳩日想上位 正垃圾
呢條柒頭文汝豪
會考單位數 讀垃圾asso之後失業
做裝修 無工開再去做地盤
成鳩日想上位 正垃圾
其實好多地盤佬都係垃圾 藍絲集中地 食煙飲酒叫雞呢d唔洗講 有幾個fd 我有時問佢地關係於佢地份工既野就覺得我好似笑佢地做地盤咁 自卑心作崇 又話自己幾勁搵到40k一個月
其實佢呢句無我哋XX你X咩好屈機,套落任何職業都得
7仔收銀:無我哋收銀你買到煙仔CONDOM咩?
投注站職員:無我哋買飛你有機會中六合彩咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞