呢世人聽過最好笑嘅英文名

522 回覆
2999 Like 20 Dislike
Junius

on9仔黎

屌中學阿sir
個陣呢條友成人抽女同學水
識個女仔唔叫 Vivian 叫 Vivi。
呢一代出世嘅 BB 戒尿片,
都識叫呢個名㗎。
喺facebook見過一個人嘅名叫...

Multiple Choi

補返張圖

同過佢買嘢
以前返過份工要處理投訴,拎住份投訴信打比投訴人,但見到上面個名寫住

Zero
真係嗌唔出口,好彩後面仲有個姓
直到而家都好想知佢係咪每次介紹自己都要講一次我是零
Due
是咁的
正常可以嘅話 英文名通常都會改返中文嘅諧音
例如穎欣叫Wing 詩詩叫Ceci咁 好正常
咁我呢幾日就識左個朋友 中文名係培詩
個樣mmkk咁 本身都預佢識嘅野唔會多
到左自我介紹簡稱或者英文名嗰陣
屌你老味

佢竟然話佢叫Pussy
我嗰時飲緊水 一聽到真係水都噴撚左出黎
所以話 英文字都唔識多隻就真係唔好學人亂咁改英文名

Devil
嘈咩啊 大把鬼佬英文名都唔正常好搞笑
夠有個足球員叫drinkwater啦
本身改英文名就已經on9 你試下問下d鬼
佢會覺得點解唔用你本身個名要改個英文名
本身呢樣野就柒 無話好唔好笑
之前俾銀行D人sell 野
個女仔英文名叫Money

佢係咪姓盧?

唔記得左, 俾個英文名嚇左一跳
(之後得啖笑 )
Really
Error
Correction
tomato
self intro聽到個人話自己叫tomato真係成身打個突
以前返過份工要處理投訴,拎住份投訴信打比投訴人,但見到上面個名寫住

Zero
真係嗌唔出口,好彩後面仲有個姓
直到而家都好想知佢係咪每次介紹自己都要講一次我是零

之前返過份HR intern要打俾求職者對佢哋個人資料
有個email係iamworldsaviour@xxxx.com咁上下,我仲要讀出嚟問佢啱唔啱
tomato
self intro聽到個人話自己叫tomato真係成身打個突

我隻貓都叫tomato
Echo
識人叫joker

係咪好撚高
成身潮牌 串柒柒果個?

我識佢真人,講野好低B咖

有次同佢出去食飯
食飯見過個waiter名牌寫住microwave
我有個朋友姓馬 英文名叫 Charlie . Charlie Ma . 抄你媽

收皮啦大陸仔

令仔好撚串wo 未請教
嘈咩啊 大把鬼佬英文名都唔正常好搞笑
夠有個足球員叫drinkwater啦
本身改英文名就已經on9 你試下問下d鬼
佢會覺得點解唔用你本身個名要改個英文名
本身呢樣野就柒 無話好唔好笑

球員印得通常唔係姓咩
識個女仔叫dinosaur
身型真係少少似dinosaur
Never Wong
Sorry

Sorry wong

有下真係以為你講對唔住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞