呢世人聽過最好笑嘅英文名

522 回覆
2999 Like 20 Dislike

新郎Carpark
Suddenly Ng
樓上我屌晒你地老尾
叫dickson又得罪你班撚樣咩
我一出世老母就同我改叫迪新,仲幫我改埋叫dickson ,仲要身分證都有個英文名
由細比人笑到大

我識有條友又係叫迪新

留名睇傻仔唔識分first last name

btw 奇怪last name 既鬼佬都幾慘
留名睇傻仔唔識分first last name

btw 奇怪last name 既鬼佬都幾慘

Drinkwater
樓上我屌晒你地老尾
我一出世老母就同我改叫迪新,仲幫我改埋叫dickson ,仲要身分證都有個英文名
由細比人笑到大

閣下姓黎?
姓宋 英文名Sam
人地叫佢Samsung

係咪地產佬
Time.... 係uk College讀書既時候有個中國人話自己個名係Time... alright...
樓上我屌晒你地老尾
由細比人笑到大

我識有條友又係叫迪新

海港城?
Virgin kwok
Virgin kwok

Virgin 破左處咁點?
一係就Virginia 啦屌
姓宋
叫呀sam
我有個朋友姓馬 英文名叫 Charlie . Charlie Ma . 抄你媽
識得有個耶撚叫exodus
識人叫wasabi

bba撚?

我都識 係咪同一個人

唔出奇 佢咁撚大袋
識條傻閪改自己個名做阿deep
衰在個人又唔deep
有個中學同學姓杜
中一英文課自我介紹英文名又剩
佢自己話無英文名,個miss硬幫佢改
老師:你就叫阿Ben啦,易記!
同學a : Ben To ? 避孕套?
跟手全班笑到仆街!
個miss紅都面曬

咁似我同學
係英國讀緊書 同校有個大陸毒撚 個名叫shi chen 然後英國佬讀佢個名個時變咗 chen shi(誠實)笑到成班識普通話既人仆街
姓宋...叫啊Sam...
笑死朕

改名前睇睇呢個網先

https://www.babble.com/baby-names/

by Disney © 應該信得過
中學有個同學叫reaction
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞