呢世人聽過最好笑嘅英文名

522 回覆
2999 Like 20 Dislike
是咁的
正常可以嘅話 英文名通常都會改返中文嘅諧音
例如穎欣叫Wing 詩詩叫Ceci咁 好正常
咁我呢幾日就識左個朋友 中文名係培詩
個樣mmkk咁 本身都預佢識嘅野唔會多
到左自我介紹簡稱或者英文名嗰陣
屌你老味

佢竟然話佢叫Pussy
我嗰時飲緊水 一聽到真係水都噴撚左出黎
所以話 英文字都唔識多隻就真係唔好學人亂咁改英文名
pussy dick Dickson
哎呀輕輕一推

叫dickson嗰d唔好以為自己個名好型好正常冇乜問題
其實d鬼佬心入面已經笑鳩緊你
好人好姐叫自己做碌撚
Penny yau
Dick都算啦 有人叫自己Dicky

好人好姐叫自己做碌撚

ching你識有人叫dickson?

好人好姐叫自己做碌撚

ching你識有人叫dickson?

唔怕生壞命 最怕改壞名
DICK......................................神!!!!
Penny yau

Penny yau有咩問題 定係我真心左
Ducky
Ducky

Dicky 自動選字
樓上我屌晒你地老尾
叫dickson又得罪你班撚樣咩
我一出世老母就同我改叫迪新,仲幫我改埋叫dickson ,仲要身分證都有個英文名
由細比人笑到大
樓上我屌晒你地老尾
我一出世老母就同我改叫迪新,仲幫我改埋叫dickson ,仲要身分證都有個英文名
由細比人笑到大

好重怨氣啊ching
識人叫joker
huge
佢姓張
樓上我屌晒你地老尾
由細比人笑到大

好重怨氣啊ching

Auntie ho ball
有個同學叫Destiny
自我介紹嗰陣唔肯講自己英文名
佢一講我地成村人笑到仆街
Ben chow

有個同學叫Destiny
自我介紹嗰陣唔肯講自己英文名
佢一講我地成村人笑到仆街

自己改完個英文名都知柒到唔敢講咁點解仲要用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞