呢世人聽過最好笑嘅英文名

522 回覆
2999 Like 20 Dislike
見過有人叫Hello Wong
識人叫joker

我都識個叫joker 唔知係花名定真心
係人地啲facebook回覆抄出來
Holiday...
識人叫Malihome 中文名麥麗虹 ma li ma li home

屌你個媽呢媽呢空笑死我

我第一次見到Malihome Mak都爆笑
仲有一個之前見到女仔黎 叫Chow Mun Ching 中文寫法係滿精!係exactly叫滿精
樓上我屌晒你地老尾
叫dickson又得罪你班撚樣咩
我一出世老母就同我改叫迪新,仲幫我改埋叫dickson ,仲要身分證都有個英文名
由細比人笑到大

姓愛
Malihome
Family
Zero
Nothing
其實點解唔就咁用返中文個名個拼音 姐係例如 小明 就叫siuming
Sorry for 1999
中學有人叫circle 姓kay
識人叫Zebra Kung
死八公
中學識得個靚女mk妹
中一果陣叫Ivy,佢嫌太普通
中二果陣改左做Unicorn(獨角馬)
Dick都算啦 有人叫自己Dicky

你好我叫鳩仔
識有3個男仔 佢地3個係朋友黎
3個改名叫sky, land, sea
見過有人叫Hello Wong

王傑 - Hello

作詞:李敏
作曲:林東松
編曲:Ricky Ho

手執起聽筒 聽到你感性的句子 是自律但亦是自知
歲月太懸殊 我故意地拒絕愛只因傷心太易
Don't you know i need to know 彼此相差與相戀意思

* 始終想不通 誰是成熟誰是幼稚
我只可假裝不知 只知我太猶豫
欠勇氣沒法自處 怎分清好與錯事
我意志力最盡到此 竭力制止不捨依依

Hello 在忍眼淚嗎? Hello 無氣力談話
Hello 大家也靜悄聽急風裡狂雨下
Hello 是感到害怕  Hello 忘記問題吧
Hello 電話最後仍要掛 別再念吧

Repeat *

Hello 是一個夢嗎  Hello 人已動情吧
Hello 大家也靜悄聽急風裡狂雨下
Hello 願不再害怕  Hello 誰愛得太差
Hello 內心最後能軟化 就見面吧

風中不穿起風衣 彼此凝住對視 那勇氣令我願意 一生相擁相依
每個雨夜有盡處 天知的戀愛故事 苦戀的開始 我決定Say Sorry
pussy dick Dickson

叫dickson嗰d唔好以為自己個名好型好正常冇乜問題
其實d鬼佬心入面已經笑鳩緊你
好人好姐叫自己做碌撚

我識有人叫King
有個女同學話自己叫一蚊
英文名叫one dollar
Alan Yeung
撚樣
中同中文名叫芝婷 英文名叫cheating

勿相認
circle

Cyka
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞