(痴線佬集中地)Lefty hand cream及日本cover歌手討論區(2)

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
ただあま係咩料

あえういお

同我結婚

其實琴晚諗住飲下酒水壯下膽,點知飲大咗,迷迷糊糊以為上左bb屋企求婚,
點知唔小心上左春茶屋企,我仲以為春茶係bb,當時我一野嚟個單膝下跪求婚戒指,佢諗都唔諗就話嫁比我
點知我今朝瞓發現瞓係我身邊嗰個係春茶嚟 我琴晚仲同佢大戰三百回合嚟
集思廣益,點收科好?

面對現實啦你地 春茶已經係我嘅女人啦,雖然我個心依然係屬於lhc bb

好似都幾大

之前邊個癡線佬話三個身材一樣架

面對現實啦你地 春茶已經係我嘅女人啦,雖然我個心依然係屬於lhc bb

好似都幾大

一樣咁大

撚屌巴不願面對現實

好似都幾大

一樣咁大

撚屌巴不願面對現實

做咩姐

春茶都係染左頭靚啲
春茶都係染左頭靚啲

岩岩係咪post左張相,但係秒del左?
春茶都係染左頭靚啲

嗰張唔知片定gif黎
冇save到

不過我已經save左
春茶都係染左頭靚啲

嗰張唔知片定gif黎
冇save到

我冇睇到
春茶都係染左頭靚啲

嗰張唔知片定gif黎
冇save到

我冇睇到

無所謂啦
得嗰兩秒
春茶都係染左頭靚啲

嗰張唔知片定gif黎
冇save到

我冇睇到

無所謂啦
得嗰兩秒

我個bbg啊
每日輕輕一推

同我結婚

其實琴晚諗住飲下酒水壯下膽,點知飲大咗,迷迷糊糊以為上左bb屋企求婚,
點知唔小心上左春茶屋企,我仲以為春茶係bb,當時我一野嚟個單膝下跪求婚戒指,佢諗都唔諗就話嫁比我
點知我今朝瞓發現瞓係我身邊嗰個係春茶嚟 我琴晚仲同佢大戰三百回合嚟
集思廣益,點收科好?

下個POST頭打咩好
ほんじつ17じにおしらせがございます
ほんじつ17じにおしらせがございます

希望係good news
下個POST頭打咩好

Kobasolo後宮討論區
日本cover歌手癡線佬集中討厭區
下個POST頭打咩好

Lefty hand cream討論區
下個POST頭打咩好

你當其他人死架
樓豬開唔開
我可以幫手開架
下個POST頭打咩好

你當其他人死架

唔想太多人j我老婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞