(痴線佬集中地)Lefty hand cream及日本cover歌手討論區(2)

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
做野溫書鳩hea都聽lhc

每日搭車都聽
留明佢兩個是旦cover打上花火

LHC/春茶

LHC/春茶[img]assets/faces/mf/tongue.png[/img] [img]assets/faces/mf/tongue.png[/img]

春茶有一細段

LHC/春茶[img]assets/faces/mf/tongue.png[/img] [img]assets/faces/mf/tongue.png[/img]

春茶有一細段

又想去睇打上花火
但又怕毒撚無女陪,太核突

哈哈哈

我都驚

春茶有一細段

又想去睇打上花火

哈哈哈

我都驚

搵仔陪囉

春茶有一細段

又想去睇打上花火

哈哈哈
我都驚

搵仔陪囉

你地兩個一齊睇囉

春茶有一細段

又想去睇打上花火

哈哈哈

我都驚

搵仔陪囉

不了,自己一個睇,驚比熟人睇到我喊
情景題:
:在座毒撚
:戲院職員

職員:先生請問睇啲咩
毒撚:睇煙花
職員:係咪煙花 應該和誰去
毒撚:係啊
職員:係咪2位?咁啱中間仲有兩個靚位喎
毒撚:一....一位咋 要中間啊唔該
職員:兩連座留翻比情侶架 先生G行邊邊有單丁位喎不如就呢個啦
毒撚:咁好啦唔該晒
情景題:
:在座毒撚
:戲院職員

職員:先生請問睇啲咩
毒撚:睇煙花
職員:係咪煙花 應該和誰去
毒撚:係啊
職員:係咪2位?咁啱中間仲有兩個靚位喎
毒撚:一....一位咋 要中間啊唔該
職員:兩連座留翻比情侶架 先生G行邊邊有單丁位喎不如就呢個啦
毒撚:咁好啦唔該晒

我一定會特登襯冇人先睇
每日輕輕一推
每日輕輕一推

每日輕輕一推

每日輕輕一推

每日輕輕一推

樓豬
每日輕輕一推

樓豬

我愛lhc
每日輕輕一推

樓豬

我愛lhc

LHC愛我
每日輕輕一推

樓豬

我愛lhc

LHC愛我

發現第一個痴線佬

樓豬

我愛lhc

LHC愛我

發現第一個痴線佬

認錯人

春茶有一細段

又想去睇打上花火

哈哈哈

我都驚

搵仔陪囉

想搵閒日返工時候睇

尋晚自己一個on99走左睇
其實又無乜大不了
只係身邊唔係情侶就係一班麻甩仔咁

春茶有一細段

又想去睇打上花火

哈哈哈

我都驚

搵仔陪囉

想搵閒日返工時候睇

尋晚自己一個on99走左睇
其實又無乜大不了
只係身邊唔係情侶就係一班麻甩仔咁

d 人話呢套麻麻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞