(痴線佬集中地)Lefty hand cream及日本cover歌手討論區(2)

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
都係LHC BB把聲好聽

好想bb cover 打上花火呀
雖然春茶都正
但都係bb正
啱啱發現春茶BB有放cover喺niconico
好可愛啊

佢一開始niconico出道
不過音質好差

手機錄音

素敵な本家様:40mP.featシャノ(sm12071702)
-Acoustic version-:おさむらいさん(mylist/2776780)
Mix:Seori (mylist/50712166)(co2891352)@seori_2525
Mastering:猫鉈 (user/3950211)@neko_nata
Photo:ふぃるあ @phila_nico
Movie:てる (mylist/36539266)@teru_0129
Vocal;春茶 (mylist/34873009)@HARUTYA1226

咁多人幫佢cover應該唔會掛
好可愛啊

不過音質好差

手機錄音

素敵な本家様:40mP.featシャノ(sm12071702)
-Acoustic version-:おさむらいさん(mylist/2776780)
Mix:Seori (mylist/50712166)(co2891352)@seori_2525
Mastering:猫鉈 (user/3950211)@neko_nata
Movie:てる (mylist/36539266)@teru_0129
Vocal;春茶 (mylist/34873009)@HARUTYA1226

http://www.nicovideo.jp/watch/sm28579409
呢首都幾好聽
不過啲聲都唔係話好好

雖然春茶都正
但都係bb正

LHC BB
好可愛啊

不過音質好差

手機錄音

http://www.nicovideo.jp/watch/sm28579409
呢首都幾好聽
不過啲聲都唔係話好好

呢首youtube有 音質好d
https://youtu.be/lxPbhBXUxLU

雖然春茶都正
但都係bb正

LHC BB

其實BB是旦出一首cover我都好開心架啦

呢首都幾好聽
不過啲聲都唔係話好好

呢首youtube有 音質好d
https://youtu.be/lxPbhBXUxLU

佢個channel得一首歌
啱啱發現啲人放哂佢啲歌上youtube
仲要音質好過niconico

雖然春茶都正
但都係bb正

LHC BB

大家投入春茶的懷抱吧

雖然春茶都正
但都係bb正

LHC BB

大家投入春茶的懷抱吧

春茶真係好正

雖然春茶都正
但都係bb正

LHC BB

大家投入春茶的懷抱吧

春茶真係好正

雖然春茶都正
但都係bb正

LHC BB

大家投入春茶的懷抱吧

春茶真係好正

我係唔會背叛LHC BB
愈聽愈覺得個男人聲好唔夾

打上花火覺得個男把聲直頭差

米津100分嘅話佢得40

呢個cover如果冇左把男聲可能仲好聽

把男聲唔係好得
之前有排LHC成日LIVE同update twitter.而家成日潛水,唔知係咪返工好忙
之前有排LHC成日LIVE同update twitter.而家成日潛水,唔知係咪返工好忙

應該係啦
BB得閒都有up下story
得春茶係廢青
日日都有update twitter

應該係啦
得春茶係廢青有錢女

應該係啦
得春茶係廢青有錢女

又update
話瞓唔著
每日輕輕一推

雖然春茶都正
但都係bb正

LHC BB

大家投入春茶的懷抱吧

春茶真係好正

我係唔會背叛LHC BB

bb 太忙,成日想等埋佢地齊瞓都唔得

。。。

。。。

。。。

求譯

。。。

求譯

"有冇要dum既底褲?"
"300條"
"我要拎299條"

。。。

求譯

"有冇要dum既底褲?"
"300條"
"我要拎299條"

原來呢個係同佢打機嗰條仔
其他人邊敢問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞