(痴線佬集中地)Lefty hand cream及日本cover歌手討論區(2)

1001 回覆
17 Like 0 Dislike

same

樓豬講野邊有人信架

信佢就死得啦

樓豬誠信破產

但係我真係淨係follow我bb咋喎

知識+10分題: 樓豬有幾多個BB

但係我真係淨係follow我BBs咋喎

我bb得一個,就係lefty san,我今晚同佢求婚

信佢就死得啦

樓豬誠信破產

Sorry今晚佢約左我

信佢就死得啦

樓豬誠信破產

Sorry今晚佢約左我

你地快D睇醫生啦

信佢就死得啦

樓豬誠信破產

Sorry今晚佢約左我

出現新院長

信佢就死得啦

樓豬誠信破產

Sorry今晚佢約左我

出現新院長

信佢就死得啦

樓豬誠信破產

Sorry今晚佢約左我

出現新院長

bb 快d出歌啦
好想聽人 Cover AAA呀
好多歌都無人cover
BB把聲真係好好聽
好想聽人 Cover AAA呀
好多歌都無人cover

YUI啲歌都係咁
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/14/100335_e43ff4dcd7ac56d1e95348f8ca098912.jpg[/ig][/url]

飲醉既兒時朋友訓醒左
到28歲既時候大家都冇伴侶的話,我地就結婚。我覺得對我來講好難做到,雖然冇考慮過結婚既事,的確如果可以係28歲前結婚就好了
28歲既自己真係無法想像

U巴
28歲

感謝翻譯

次次飲都係成班仔飲

lefty san曲線向我求婚
睇嚟我今晚就要出手了,免得佢失望

話說bb唔驚個個兒時朋友睇到bb 出嘅ig post咩

如果佢個朋友睇到fd zone咗咪sad 到核爆

飲醉發up瘋啫
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/14/100335_e43ff4dcd7ac56d1e95348f8ca098912.jpg[/ig][/url]

飲醉既兒時朋友訓醒左
到28歲既時候大家都冇伴侶的話,我地就結婚。我覺得對我來講好難做到,雖然冇考慮過結婚既事,的確如果可以係28歲前結婚就好了
28歲既自己真係無法想像

U巴
28歲

感謝翻譯

次次飲都係成班仔飲

lefty san曲線向我求婚
睇嚟我今晚就要出手了,免得佢失望

話說bb唔驚個個兒時朋友睇到bb 出嘅ig post咩

如果佢個朋友睇到fd zone咗咪sad 到核爆

飲醉發up瘋啫

點解個個唔係我
[撩交打系列]都話杏沙子先係最正 你地唔好咁炆塞得唔得?

根據 law of lhc , lhc >all

根據 law of lhc , lhc >all

agger樓豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞