(痴線佬集中地)Lefty hand cream及日本cover歌手討論區(2)

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
twitter求u巴翻譯

續篇
哥哥LINE的回覆竟來了!
從那個貫徹已讀不回風格的哥哥得到回覆!
於是開心的妹妹回覆全部種類的恐龍.
只係被拜託錄影電視目就充滿幹勁按遙控器一個扭2017的夏天回憶

哥控?

點解要回覆全部種類的恐龍

我發覺佢地隔左成個月先講一次野

LHC好慘
LHC阿哥明明有個咁好既妹妹 都唔理佢

很想要把聲咁甜既妹妹

續篇
哥哥LINE的回覆竟來了!
從那個貫徹已讀不回風格的哥哥得到回覆!
於是開心的妹妹回覆全部種類的恐龍.
只係被拜託錄影電視目就充滿幹勁按遙控器一個扭2017的夏天回憶

哥控?

點解要回覆全部種類的恐龍

我發覺佢地隔左成個月先講一次野

LHC好慘
LHC阿哥明明有個咁好既妹妹 都唔理佢

很想要把聲咁甜既妹妹

可能佢阿哥男神黎 大把女溝
求twitter translate

問:雖然上堂中,但是是世界第一悶的古文科,所以在這裡發留言。
left san喜歡甚麼科目呢?
答:能從沉悶中找到樂趣才是最強!一會回答你。現在先回到課堂吧。

問:雖然上堂中,但是是世界第一悶的古文科,所以在這裡發留言。
答:能從沉悶中找到樂趣才是最強!一會回答你。現在先回到課堂吧。

left san

好想去搵left san

left san

你搵下佢附近有咩大學囉

left san

你搵下佢附近有咩大學囉

佢唔係冇讀書啦咩
Btw tks uranium巴

left san

你搵下佢附近有咩大學囉

佢唔係冇讀書啦咩

uranium巴

left san

你搵下佢附近有咩大學囉

佢唔係冇讀書啦咩

uranium巴

唔係個學生問,lefty答佢咩?
唔係lefty上緊堂wo

left san

你搵下佢附近有咩大學囉

佢唔係冇讀書啦咩

uranium巴

唔係個學生問,lefty答佢咩?
唔係lefty上緊堂wo

sor我睇錯

佢真係唔驚有痴線佬搵佢
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/04/183728_ce0dd2cb33061c8855e4ccd55cf261f3.jpg[/ig]
佢真係唔驚有痴線佬搵佢

架仔應該無咁痴線嘅

你肯定?
祝各位院友中秋快樂,我同bb去賞月先

院長快D返入院

院長快D返入院

中秋快樂
院長快啲同撚屌同YUI巴去賞月

院長快D返入院

中秋快樂

中秋快樂

院長快D返入院

中秋快樂

撚屌怪自己去玩撚啦 我會同真yui加bb一齊賞月

院長快D返入院

中秋快樂

中秋節快樂
一路聽住bb 唱歌 一路食月餅

好彩今日有BBD歌
中秋節快樂

院長快D返入院

中秋快樂

中秋節快樂
一路聽住bb 唱歌 一路食月餅

好彩今日有BBD歌

得YUI巴今日冇出到院
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞