穆斯林女生戴頭巾被禁上課 靈糧堂被轟種族歧視

276 回覆
364 Like 8 Dislike
死返去印度啦

你死翻去支那啦

發現啡皮狗

你入基督教學校讀書已經係背叛真神阿拉,可能有人將事件翻譯成十幾國語言架
如果一個本地學生個頭天生啡小小都會比人叫去染頭髮啦,要你除頭巾有咩問題,帶頭巾又唔係天生既 用平等光環黎打飛機
等我整個宗教教義係每天工作不得多於8小時
老細叫OT就話你歧視

再加硬性規定週休兩日

每個星期三齋戒一日不能上班
番印度吔蕉啦
麥加(阿拉伯語:مكّة المكرمة‎‎;羅馬化:Makkah Al-Mukarramah),伊斯蘭教第一大聖城,全稱是麥加·穆卡拉瑪,意為「榮譽的麥加」,中文較罕見的翻譯有滿克、墨克等譯名。麥加是伊斯蘭教最神聖的城市,擁有天房和禁寺。麥加有名的朝覲活動每年吸引將近300萬人,是伊斯蘭教的五功之一。

非穆斯林被禁止進入麥加和麥地那。

伊斯蘭教直頭成個城唔比非教徒入

賤種集中地
俾我去都唔去

全部都係伊斯蘭教徒
女人去到會點 ??
麥加(阿拉伯語:مكّة المكرمة‎‎;羅馬化:Makkah Al-Mukarramah),伊斯蘭教第一大聖城,全稱是麥加·穆卡拉瑪,意為「榮譽的麥加」,中文較罕見的翻譯有滿克、墨克等譯名。麥加是伊斯蘭教最神聖的城市,擁有天房和禁寺。麥加有名的朝覲活動每年吸引將近300萬人,是伊斯蘭教的五功之一。

非穆斯林被禁止進入麥加和麥地那。

伊斯蘭教直頭成個城唔比非教徒入

賤種集中地
俾我去都唔去

全部都係伊斯蘭教徒
女人去到會點 ??

女人入另一間房
總之唔會同男人同場
香港蝻蟔大概有十幾萬
犯罪率幾多你自己計

千幾人代表哂所有南亞人,本土/港獨狗D思維真係好on9

南亞人得十幾萬炸
上面成千人
你再對比下正常地方犯罪率
咁係咪要全部蝻狗都真係出到黎搞事
先至開始識得提高警覺?

你呢d五毛淨係識講粗口
話人有問題
回豬抵死啦
留名睇毒果d傻鳩左膠又話歧視

D回豬點解可以入到黎香港居住
香港蝻蟔大概有十幾萬
犯罪率幾多你自己計

千幾人代表哂所有南亞人,本土/港獨狗D思維真係好on9

南亞人得十幾萬炸
上面成千人
你再對比下正常地方犯罪率
咁係咪要全部蝻狗都真係出到黎搞事
先至開始識得提高警覺?

你呢d五毛淨係識講粗口
話人有問題

講黎講去都淨係識話我地一竹竿打一船人
回豬抵死啦

自稱難民
回豬抵死啦

自稱難民

唔駛工作
有津貼收
大把又爭住幫佢
係香港好食好住

你班港豬
聽日準時返工啦
塊頭巾屬於邊個種族?白人?
種族定宗教?
呢個似宗教歧視多D
去呢間讀啦

平時到左放飯放學時間, 呢間垃圾就好似放狗咁放班生番出黎

普教中?普通話唸可蘭經?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞