穆斯林女生戴頭巾被禁上課 靈糧堂被轟種族歧視

276 回覆
364 Like 8 Dislike
支技學校
支持學校
等我整個宗教教義係每天工作不得多於8小時
老細叫OT就話你歧視

今年轉左個新校長就咁快出事
痴撚線 一陣放咗個炸彈係頭巾到咪仆街
走啦 香港唔岩你地 咪黎香港做二等公民啦
凡女人禱告或是講道,若不蒙著頭,就羞辱自己的頭,因為這就如同剃了頭髮一樣。

邪教經文
香港學生頭髮長少少 短小小都比人話標奇立異啦
老細叫OT就話你歧視

條耶撚喺度扮幽默spin咋
其實回人喺耶校點上聖經堂?
麥加(阿拉伯語:مكّة المكرمة‎‎;羅馬化:Makkah Al-Mukarramah),伊斯蘭教第一大聖城,全稱是麥加·穆卡拉瑪,意為「榮譽的麥加」,中文較罕見的翻譯有滿克、墨克等譯名。麥加是伊斯蘭教最神聖的城市,擁有天房和禁寺。麥加有名的朝覲活動每年吸引將近300萬人,是伊斯蘭教的五功之一。

非穆斯林被禁止進入麥加和麥地那。

伊斯蘭教直頭成個城唔比非教徒入
麥加(阿拉伯語:مكّة المكرمة‎‎;羅馬化:Makkah Al-Mukarramah),伊斯蘭教第一大聖城,全稱是麥加·穆卡拉瑪,意為「榮譽的麥加」,中文較罕見的翻譯有滿克、墨克等譯名。麥加是伊斯蘭教最神聖的城市,擁有天房和禁寺。麥加有名的朝覲活動每年吸引將近300萬人,是伊斯蘭教的五功之一。

非穆斯林被禁止進入麥加和麥地那。

伊斯蘭教直頭成個城唔比非教徒入

賤種集中地
俾我去都唔去
蛔畜
老細叫OT就話你歧視

其實回人喺耶校點上聖經堂?

告鳩人地歧視冇回教堂,咪有回教堂上
政府任由宗教團體辦學根本係不負責任

每日都洗你腦踢你入教

D細路咁細根本未有分析能力,你講咩佢就信
其實戴頭巾同基督教冇衝突
你話佢係撒旦教徒日日戴個倒十架就話姐
同埋香港有啲教會係要求女信徒戴頭巾先比入去崇拜
去學校門口搞示威支持啦
政府任由宗教團體辦學根本係不負責任

每日都洗你腦踢你入教

D細路咁細根本未有分析能力,你講咩佢就信

唔知點解學民思潮一直唔反耶校洗腦
其實係回教徒,入去基督教學校讀書,思想上好難適應。佢去間無宗教嘅學校肯定好啲
其實戴頭巾同基督教冇衝突
你話佢係撒旦教徒日日戴個倒十架就話姐
同埋香港有啲教會係要求女信徒戴頭巾先比入去崇拜

驚佢頭巾入面收埋炸彈
屌你老母香港班死南亞狗愈黎愈似英國德國個班
大家要提防呢班人, 我真係好驚佢地好快變歐洲班恐佈份子

啱呀!醒下啦,嗰時講條on9仲叫我唔好去中東咪得,根本你俾佢行一步,依啲人就行十步。包容下全香港就變晒用sharia law. 耶撚喺拆左清真寺之後先再理啦

你呢d男同性戀者就耶回都反你架啦

差在耶撚最大口氣都係叫我落地獄,班回教撚將我擲落樓
其實係回教徒,入去基督教學校讀書,思想上好難適應。佢去間無宗教嘅學校肯定好啲

直頭搭車去伊斯蘭脫維善紀念中學讀啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞