穆斯林女生戴頭巾被禁上課 靈糧堂被轟種族歧視

276 回覆
364 Like 8 Dislike
回教走去基督教學校讀書, 之後話人唔尊重你地, 歧視你地,
你話去一般學校就話姐...
支持穆斯林女生

又係係個JR

又係d盲反涼薄無恥狗,呢班人真係人渣中嘅人渣

如何盲反
蝻狗做咁多賤野
有警惕好正常
正如你見到大陸產品質素差
你下次再見都會心諗大陸野會唔會爆炸
即使大陸都有優質產品

香港都好多人殺人放火,咁又代表全香港人都係仆街?

睇返個犯罪比例唔該
警務處
支持穆斯林女生

又係係個JR

如何盲反
蝻狗做咁多賤野
有警惕好正常
即使大陸都有優質產品

睇返個犯罪比例唔該
警務處

邊到睇到南亞人犯罪比例高??

回教徒日日放炸彈呀
每日朝早係佢地張台上面放一條煙肉 一定嚇到佢地瀨尿

如何盲反
蝻狗做咁多賤野
有警惕好正常
即使大陸都有優質產品

睇返個犯罪比例唔該
警務處

回教徒日日放炸彈呀

香港南亞人有放炸彈?

殺人&強姦

如何盲反
蝻狗做咁多賤野
有警惕好正常
即使大陸都有優質產品

睇返個犯罪比例唔該
警務處

回教徒日日放炸彈呀

香港南亞人有放炸彈?

殺人&強姦

如何盲反
蝻狗做咁多賤野
有警惕好正常
即使大陸都有優質產品

睇返個犯罪比例唔該
警務處

回教徒日日放炸彈呀

香港南亞人有放炸彈?

殺人&強姦

仲未計啱啱個d
香港蝻蟔大概有十幾萬
犯罪率幾多你自己計
宗教非種族
靈糧堂都唔係咩好野
二〇一六年因干犯刑事罪行被捕的人數為三萬三千二百四十二人(下跌百分之一點六),當中三千三百六十六人為青少年,較二〇一五年下跌百分之十八點六。

這些被捕人士中四千七百零三人(百分之十四點一)為非華裔人士,較去年增加二百二十七人,居民與非居民約各佔半數,主要干犯店鋪盜竊、雜項盜竊、傷人/嚴重毆打及嚴重毒品罪行。年內共有一千五百零六名非華裔Form 8持證人被捕,較去年增加三百九十三人(上升百分之三十五點三)。
source:https://www.police.gov.hk/ppp_tc/01_about_us/cp_ye.html
等我整個宗教教義係每天工作不得多於8小時
老細叫OT就話你歧視

再加硬性規定週休兩日
1.1神的靈運行在水上。衪用8小時創造了天地,又用10小時休息。
1.2於是,衪定下了一道規則:「但凡工作多於8小時者,他的靈永世會在地獄被火燒,他的身體永世會被獅子食」!
1.3工作和休息的時間定好了,這是人類的第一天。

我做你第一個教徒

訓多少過十個鐘‘就仆街
俾著我就將lunch 餐單改日日有豬肉
條友唔食都要睇住前後左右食豬肉

如果咁做

條友遲早拎把刀番學, 然後午飯時間大叫:「阿拉萬歲」, 跟住斬人.........

Shoot to kill
你入得人地學校讀 , 守人地學校規則好正常姐

竟然係學校要遷就番穆斯林

唔講真係以為個學生同高層有關係
俾著我就將lunch 餐單改日日有豬肉
條友唔食都要睇住前後左右食豬肉

如果咁做

條友遲早拎把刀番學, 然後午飯時間大叫:「阿拉萬歲」, 跟住斬人.........

Shoot to kill

應該給予警察直接擊殺蝻狗嘅權力
中6,中7選讀呢間

話說呢間野係新聞寵兒

當年麥記 小過
政府任由宗教團體辦學根本係不負責任

每日都洗你腦踢你入教

D細路咁細根本未有分析能力,你講咩佢就信

唔知點解學民思潮一直唔反耶校洗腦

gphone自己都信耶穌
死返去印度啦

你死翻去支那啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞