[多圖]五毛民國復興底已起

637 回覆
273 Like 6 Dislike

佢喺舊登用夢醒時份都唔知幾撚串咀

係?
我冇留意佢舊登啲嘢。
正係覺得連登嘅佢算係五毛嚟講有啲禮貌可以傾到幾句嘅人。
有可能係以前比人追擊耐咗所以語氣上都低調咗。

好多5毛平時懶中立搏信任。關鍵時出post開火

有留意到。但民國復興明顯比其他五毛有水平啲,可能因為咁我對佢冇咁反感。不過就算佢唔做五毛都應該係左膠之流,由佢有時嘅真情流露嘅說話睇得出。

咁多同情心做乜鳩

香港人特色嚟

條撚樣舊登個陣講咩支那一日之內起到n 架戰機出黎屈美國機
結果被人問邊度黎咁多機師就話支那好多資深機師韓戰時期已經服役 (打得韓戰都起碼80歲 唔洗拐杖行路都偷笑啦 )

好撚記得民國復興個post
嗰陣笑撚到差啲碌落床
又用返夢醒時分嘅論調喇
現形喇
係街見到呢條撚樣真係會揼撚柒佢
笑撚死,豬咁嘅樣
又用返夢醒時分嘅論調喇
現形喇

你咁講我精神分裂淨

你早啲book定醫生啦
精神科要排兩年架
五毛狗
咁樣衰不如陪下蔡若蓮個仔好過啦
獻世咩

恩將仇報忘恩負義之徒

就係咁對揭穿偷拍同制止報警的好心人

大家睇清楚樓主,亦都睇清呢班人本質

唔講咁多

睇個樣就知係中國製 建議貼張Made in China label喺額頭度 應該會順眼少少
[quote]多源於發起人出於個人「報復」或「發洩」目的,而作出以自己標準為判斷的「網路公審」行為,其意旨在向其他網路使用者「標籤」受害人,以期望達致破壞受害人「聲譽」及引導他人對受害者產生不良的主觀印象,並誘使其他網路使用者對受害人作出網路公審,滋擾或言語攻擊,甚至在現實中的日常生活進行滋擾及干預行為

此等行徑可歸類為網路欺凌之一種。

但本人對此表示,光明磊落,並不害怕及覺得此行為幼稚及一笑置之。

再者,起錯底行為網路上亦時有發生,相中人是否本人,有無誤傷無辜,亦無從証實

收皮啦你 男人老狗扮曬嘢

屌你老母
啲回覆咁似蔣狗
好撚柒
好撚樣衰
平時夠膽出街?
佢仲係痴漢
自稱同碎屍案犯易寶雯係同學,話人當年好靚好好人教佢做功課,又話個女人係靚女殺人值得同情原諒,仲寫信比易個女話幻想大家見面會點,好想見佢2母女

舊登不停叫佢唔好騷擾人地都唔理
點解會咁撚樣衰
柒得你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞