[多圖]五毛民國復興底已起

637 回覆
273 Like 6 Dislike
5毛狗唔方女木樣,不過真係幾撚柒
生舊叉燒好過生你
五毛當然要堅稱自己唔係五毛,不過你條撚樣潛一排水就以為冇人記得你係五毛,會唔會蠢得滯

不過都啱,真係咁醒嘅就唔會走去做五毛啦

換過個account再黎過啦
嘩!講還講,做乜貼相,嚇死人
收皮啦夢醒時分
當然年吹奏支那解手軍吹到雪雪聲
講到每日整到百幾架籤唔知幾多
係人都知你老母做雞 老豆走咗佬 你係五毛啦

夠膽你就大大聲講句
「天滅支那 習包子正食屎狗 習近平死全家」
講吖
典型支那農村樣 死返上去你祖國啦
香港關你d外人撚事咩
五毛當然要堅稱自己唔係五毛,不過你條撚樣潛一排水就以為冇人記得你係五毛,會唔會蠢得滯

不過都啱,真係咁醒嘅就唔會走去做五毛啦

換過個account再黎過啦

有追開post都知我係主力專出歷史

而五毛與否係要睇理據,我上面全部列晒出黎你地一個都無人答到我

純粹係情緒發洩

你要屌點解唔屌校長屌自己人?

屌你五毛狗學人問點解
咪好似你條傻鳩之前講既野囉
點解個兩個學生唔出黎認左佢搞到其它人啊!?
你條傻鳩呢加比人圍屌踢爆就識叫人屌返校長
On9唔緊要 但係憑你條7頭咁既料都係收皮算吧啦
一睇就知廢柴一名, 唔怪得要做五毛
咁勁既?咁都起到
咁勁既?咁都起到

高登起

講吖

講啦
做咩唔講呀
唔係話自己唔係五毛咩?
實捉到你!
收皮啦夢醒時分
當然年吹奏支那解手軍吹到雪雪聲
講到每日整到百幾架籤唔知幾多
係人都知你老母做雞 老豆走咗佬 你係五毛啦

夠膽你就大大聲講句
講吖

嚟啦大家 以後慢慢鞭屍
好撚柒
典型支那農村樣 死返上去你祖國啦
香港關你d外人撚事咩

我個祖國已經不存在了

唔好話你祖國啦
你連份工都冇埋喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞