[多圖]五毛民國復興底已起

637 回覆
273 Like 6 Dislike
實捉到你!

有啲似壞仔
屌你老母唔單止樣衰 仲好撚豬兜相
一睇就知廢柴一名, 唔怪得要做五毛

無偈,人地中意宣傳去抹黑同愚民咪由佢囉,我d post一樣咁多人睇,我一樣做返我自己,出多d高質post貢獻雙登

你最大貢獻咪就做作為我地茶餘飯後嘅笑話囉柒頭皮
報應呀

報應呀

你睇你出過咩post?
起人底。而家俾人起返頭
咪住先,想問點起到?
五毛用假身份有曬guideline做嘢都會起到㗎咩?

btw,幅相個人就明顯大陸人,但我個人覺得算順眼,個格順眼,唔係仆街樣。

無偈,人地中意宣傳去抹黑同愚民咪由佢囉,我d post一樣咁多人睇,我一樣做返我自己,出多d高質post貢獻雙登

進修下廣東話先啦on9
咪住先,想問點起到?

btw,幅相個人就明顯大陸人,但我個人覺得算順眼,個格順眼,唔係仆街樣。

邊忽順?盲左?
試下貼兩張大頭喺你屋企大門睇你老母會唔會嚇親

你最大貢獻咪就做作為我地茶餘飯後嘅笑話囉柒頭皮

係喎,我就做左,你找數未?

找乜柒數呀柒頭皮
而家得我話你五毛咩
全世界都知你係五毛係夢醒時份啦
瞓撚醒未呀
笑咗
係就係
唔係就唔係
乜撚野叫無從證實
咪住先,想問點起到?

邊忽順?盲左?
試下貼兩張大頭喺你屋企大門睇你老母會唔會嚇親

不過見佢叫教大人自首個po真係幫佢唔落。
佢喱款五毛係少數冇令我太反感嘅五毛。
不過五毛終歸五毛,始終都唔係自己人。
賺埋啲$0.5都唔夠錢整容架啦
何必呢
原來呢個世界真係有外星人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞