[多圖]五毛民國復興底已起

637 回覆
273 Like 6 Dislike
民國復興cap哂圖好關心我啲溝女history。雖然你樣衰啲溝唔到女但都唔使咁關心我射唔射得出架死基佬

民國復興cap哂圖好關心我啲溝女history。雖然你樣衰啲溝唔到女但都唔使咁關心我射唔射得出架死基佬

呢d死柒頭真係見一獲笑一獲
好撚樣衰
雞都唔接
好撚樣衰
雞都唔接

: 我比錢你 你同我走

佢叫輪廓復興
好撚樣衰
雞都唔接

: 我比錢你 你同我走

做五毛賺返黎既錢都冇用

佢叫輪廓復興

ok
我罰抄
生到咁樣樣既
生到咁樣樣既

好撚頂癮
生到咁樣樣既

好撚頂癮

樣衰仔女有排捱
生到咁樣樣既

呢d柒頭皮唔拎黎笑仲有咩用
呢d柒頭皮唔拎黎笑仲有咩用

拎黎恥笑

二戰德軍六號虎式戰車使用手冊1943版 https://lihkg.com/thread/418915/page/1?ref=ios - 分享自 LIHKG 討論區

裏面仲有一兩張

多謝大家支持,禮貌上睇完係咪應該講多謝或賜酒?

你貼啲文又于又后又剩係人都知原文係支那文啦

個d係德文,而且都無係雙登出現過的珍貴資料,咁大家睇完要做乜?

傳統上都唔應該唔清楚掛

你又打「后」殘體字

我話緊你之前貼啲文呀又有于字又有后字呀
擺明歪曲又反過嚟含血噴人

你真係有睇過我d文?禮貌上睇完人d野要點做?

繁簡轉換有時出錯就係咁

好懷念以前個年代,大家出歷史post真係高質討論,唔係而家咁

btw,得到大家去睇支持,我都會繼續堅持的

我係話原文係支那文
你都認咗原文係支那文
正符合我要指出嘅事實
仲有乜好傾?
你覺得冇問題
我覺得唔可信 冇乜好討厭

多謝大家支持,禮貌上睇完係咪應該講多謝或賜酒?

個d係德文,而且都無係雙登出現過的珍貴資料,咁大家睇完要做乜?

傳統上都唔應該唔清楚掛

你又打「后」殘體字

繁簡轉換有時出錯就係咁

好懷念以前個年代,大家出歷史post真係高質討論,唔係而家咁

我係話原文係支那文
你都認咗原文係支那文
正符合我要指出嘅事實
仲有乜好傾?
你覺得冇問題

大陸資料有簡體字好正常

大陸資料
就係屌佢係支那資料
同日本右翼寫嘅進入中國境內解放受列強欺凌嘅中國一樣咁可信

傳統上都唔應該唔清楚掛

你又打「后」殘體字

繁簡轉換有時出錯就係咁

我係話原文係支那文
你都認咗原文係支那文
正符合我要指出嘅事實
仲有乜好傾?
你覺得冇問題

大陸資料有簡體字好正常

大陸資料
就係屌佢係支那資料

資料可唔可信唔睇用咩字,係睇理據

大陸 Source 不可信
你可以話買食物係睇食物本身
但見到支那製就直覺唔安全
你可以話我膚淺
但要怪就怪你大陸搞到自己個 brand 咁
大陸人都唔喺大陸買啦
我唔信大陸資訊其實好正常

傳統上都唔應該唔清楚掛

你又打「后」殘體字

繁簡轉換有時出錯就係咁

我係話原文係支那文
你都認咗原文係支那文
正符合我要指出嘅事實
仲有乜好傾?
你覺得冇問題

大陸資料有簡體字好正常

大陸資料
就係屌佢係支那資料

補充 條友啲所謂 source 同農場文差唔多質素

傳統上都唔應該唔清楚掛

你又打「后」殘體字

繁簡轉換有時出錯就係咁

我係話原文係支那文
你都認咗原文係支那文
正符合我要指出嘅事實
仲有乜好傾?
你覺得冇問題

大陸資料有簡體字好正常

大陸資料
就係屌佢係支那資料

補充 條友啲所謂 source 同農場文差唔多質素

假歷史時事台洗版
樣同智商成正比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞