[ONCE]TWICE討論區(52) 準備迎接飯站發來的賀電 - Season Greeting!

1001 回覆
44 Like 12 Dislike

彩瑛、子瑜13歲、賢14歲個年既練習生showcase

邊個係彩?

中間囉
巴打要驗下眼了

真係要驗下眼
反而覺得大團先嚟香港 記招香港搞 冇啲大團 邊得

咁多年都係香港搞我覺得香港始終都係MAIN,大團應該係香港

香港上年入場好似幾乎打交喎
印象咁差....我投日本一票

點只 差啲人踩人

邊個係彩?

中間囉
巴打要驗下眼了

真係要驗下眼

豆腐子瑜一眼認到 彩要望幾眼
TWICE Oct 9 Comeback might be true?? they pushed back day6 OCTOBER release to last week of September hmmmmm

day6 10月首歌9月尾出
代表d咩

但got 7 好似10月中

邊個係彩?

中間囉
巴打要驗下眼了

真係要驗下眼

豆腐子瑜一眼認到 彩要望幾眼

Sorry 真係認唔到
https://www.youtube.com/watch?v=oggxyjac9Ws
睇返D開心野算

hehehehehe
hahahahaha
丫~!!!!!!!!

夠鐘食藥啦

我都無病

果然係痴線佬始祖燈神

癲到唔記得自己有病

我記得好耐之前睇過類似既野

呢個痴線佬係到好耐架啦,睇過唔出奇

我無痴線

通常話自己無痴線既都係較嚴重既病患者
咁啲獎點分法
3地重複咁分獎比同一批人
定3地分獎比唔同嘅人

等睇香港得d細隊
一日未出名單 一日都唔好慶祝住

我覺得ment分3地搞真係嫌自己朵唔夠臭
3地充一得獎名單即係玩idols,唔去就唔俾面,去就忙上加忙
3地有唔同獎,更加加臭分獎禮個名

搞到開演唱會咁

如果佢一場韓國本地搞,一場海外搞,我都覺得還說得過去,可以話本土同海外有唔同觀點
而家3場都海外,我如果仲住係韓國就真係有啲嬲

簡單啲講就係[錢]
一個咁嘅頒獎禮 係韓國搞 一張原價飛先係10000won 左右, 但出左國外就可以十萬won一張
再加上MAMA係MNENT搞 MNENT係有線台
唔似其他頒獎禮如MMA, 首爾歌謠,金唱片等 係地上波 MBC , KBS, SBS 搞

所以計成本 計收益 一定唔會係韓國國內搞

但係咁樣分實在太ON9

一個event賺3x錢
好聪明先係
反而覺得大團先嚟香港 記招香港搞 冇啲大團 邊得

香港係最後嗰站,大𡘾一定起香港
咁啲獎點分法
定3地分獎比唔同嘅人

等睇香港得d細隊

3地充一得獎名單即係玩idols,唔去就唔俾面,去就忙上加忙

搞到開演唱會咁

如果佢一場韓國本地搞,一場海外搞,我都覺得還說得過去,可以話本土同海外有唔同觀點

簡單啲講就係[錢]
一個咁嘅頒獎禮 係韓國搞 一張原價飛先係10000won 左右, 但出左國外就可以十萬won一張
唔似其他頒獎禮如MMA, 首爾歌謠,金唱片等 係地上波 MBC , KBS, SBS 搞

但係咁樣分實在太ON9

一個event賺3x錢
好聪明先係

但有冇咁多人睇? 如果冇大團
TWICE Oct 9 Comeback might be true?? they pushed back day6 OCTOBER release to last week of September hmmmmm

day6 10月首歌9月尾出
代表d咩

但got 7 好似10月中

之前個comeback rumour 唔知係咪日專

但佢地嚟香港拍 mv 係日專用?

唔知
但10月韓國cb完又日本即刻出mini?
真係唔知會唔會咁玩

佢哋好似一向都係咁出?
咁啲獎點分法
定3地分獎比唔同嘅人

等睇香港得d細隊

搞到開演唱會咁

簡單啲講就係[錢]

但係咁樣分實在太ON9

一個event賺3x錢
好聪明先係

但有冇咁多人睇? 如果冇大團

但係咁樣可以多啲performance
安排好一定有人睇
邊撚個打殘體字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞